DIVJI BRANCINI IN ROZA SRČKI: Zakaj je Mišič svoji tajnici na Marjetici pošiljal fotografije med delovnim časom?

Kronika

Potem ko smo razkrili, da so policisti kazensko ovadbo zoper Gašparja Gašparja Mišiča zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja in šikaniranja na delovnem mestu, ko je bil še direktor na Marjetici Koper, predali tožilstvu, ki pa ne razkriva ničesar, češ, zaradi varstva osebnih podatkov - kljub dejstvu, da gre v primeru Mišiča za nesporno javno osebnost - smo se obrnili z vprašanji na slednjega. Mišič je domnevni oškodovanki, med drugim, po socialnih omrežjih pošiljal fotografije v kopalkah, v katerih se je hvalil z ulovom divjega brancina, poleg različnih povezav do spletnih člankov pa tudi serijo fotografij, ki jih je posnel v svoji direktorski pisarni, medtem ko domnevni oškodovanki podaja kuverto z roza srčki. 

Zanimalo nas, je ali je tovrstna komunikacija z zaposlenimi bila Mišičeva (izven delovnega časa, pošiljanje fotografij v kopalkah iz zasebnega življenja) običajna “praksa” komuniciranja s podrejenimi in, ali je na tak način komuniciral tudi z drugimi sodelavci v času, ko je bil direktor javnega podjetja. Vprašali smo ga tudi, zakaj je nekdanjo sodelovko fotografiral na tak način, v svoji pisarni, in ji tudi sredi delovnega dne poslal te fotografije na Facebook kot sporočila. Mišič na ta vprašanja v bistvu ni odgovoril, je pa ponovil večino trditev, ki jih je zapisal že na Facebooku, kar smo tudi povzeli v prejšnjem članku. 

"Včasih je modro pustiti, da smeti odplavajo mimo, zato počakajmo na epilog," je med drugim zapisal Mišič in nadaljeval, da je ta primer premišljena in izmišljena zgodba Borisa Popoviča za potrebe njegove volilne kampanje. Domnevna oškodovanka, katere identiteto je sam Mišič razkril na Facebooku, pa naj ne bi bila žrtev spolnega nadlegovanja na Marjetici Koper, ampak žrtev politične manipulacije. 

Iz fotografij, ki smo jih objavili - tako Mišič - naj ne bi izhajalo, da gre za kakršnokoli obliko spolnega nadlegovanja, saj naj bi za vse to obstajale tudi žive priče. 

"Če bi imel najmanjši madež slabe vesti zagotovo ne bi kandidiral v Kopru, saj sem pričakoval nizke udarce in podtikanja," je še zapisal Mišič in napovedal, da ima ogromno dokaznega gradiva za njegove trditve, ki pa ga ne želi javno razkrivati zaradi procesa, ki poteka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kjessi |  25 .03. 2019 ob  13: 42
10
Slik ne more izbristai.
kokodek |  25 .03. 2019 ob  13: 36
17
sramota, da je mišič svetovalec na marjetici. kaj ni razlagal, da se bo posvetil svoji družini, ko se je na smrt skregal s popovičem jQuery1123049953431626296285_1553517273546? sicer pa je ujeta riba boljša kot on !!!!!
max |  25 .03. 2019 ob  10: 17
Ni dvoma, da je zgodba napihnjena, oba sta takrat bila v klanu Borisa, oba nagrajena s službami na Komunali za izpostavljanje za volitve v Ankaranu, vrjetno je prijateljstvo šlo pedaleč, kar se zdaj kaže v ovadbah, če bi Mišič ostal v klanu, vsega tega ne bi bilo, tako pa... Kar se tiče nje pa , očitno cilj opravičuje pot, upajmo zanjo, da ga doseže.
 |  24 .03. 2019 ob  16: 58
32
Joj Miško, ti moraš postati boljši človek.
 |  24 .03. 2019 ob  15: 47
47
In tak tip vodi naso obcino...Bolano..
To so te tesko pricakovane spremembe..