DIJAK V MARIBORU BRUTALNO PRETEPEL SOŠOLCA: "Boš še glasen zdaj?" (VIDEO)

Kronika

Po Mariboru odmeva incident, ki se je zgodil v sredo, 7. oktobra, na glavni avtobusni postaji. Dijak Tehniškega šolskega centra Maribor je brutalno pretepel sošolca, ki naj bi potreboval učno pomoč. Ravnatelj je z incidentom seznanjen, preiskovala pa naj bi ga tudi policija, piše portal Mariborinfo, ki je tudi objavil videoposnetek dogodka.

Posnetek najprej prikazuje dijake, ki hodijo proti podhodu na avtobusni postaji v Mariboru, nato fant oblečen v črno žrtvi izroči telefon in ji ukaže, naj prebere sporočilo na njem. Žrtev, šlo naj bi za mladoletnika, ponavlja: "To ni res, nisem tega rekel."

Po pisanju portala naj bi bila povod za krut napad 'grda beseda', ki naj bi jo izrekla žrtev.

Prične se pretepanje. Dijak v črnem domnevno mladoletno žrtev najprej odrine, nato pa stisnjeno v kot večkrat udari z rokami in brcne z nogami.

Ob pretepanju sta prisotna še dva dijaka, eden od njiju dogajanje budno spremlja, drugi snema. Med deljenjem udarcev napadalec žrtev sprašuje: "Boš še glasen zdaj?" 

Kot je svoj vir povzel Mariborinfo, naj bi imel pretepeni dijak v šoli status dijaka, ki rabi učno pomoč.

V pretepu naj ne bi utrpel hujših poškodb, zaradi udarcev pa ima po vsem telesu modrice.

O pretepu je bil ravnatelj Tehniškega šolskega centra Maribor Darko Kukovec že obveščen in je, kot je dejal za mariborski portal, zadevo začel raziskovati. V teku je tudi policijska preiskava, ker pa so na Policijski upravi Maribor šele začeli z zbiranjem obvestil, več informacij ne morejo posredovati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Mitos |  09 .10. 2020 ob  21: 12
31
Upam, da bojo upoštevali NAKLEPNO dejanje! Fantina je začel kar zgodaj snemat, očitno je bilo že zmenjeno kaj se bo zgodilo! Kazen naj bo VZORNA za vse ostale!!!