DENISE DAME IŠČE JEB***: V hlačah mora imeti vsaj 21 centimetrov

Na spletu se je pojavil oglas znane slovenske starlete - sama se sicer ima za podjetnico - Denise Dame. Išče "zelo obdarjenega (21 centimetrov+) jeb*** za pikantni filmček", ob tem pa zagotavlja diskretnost.

Kot kaže, se ji je na objavo odzvalo ogromno ljudi, saj je kasneje o tem obvestila in pripisala, da sporočilom brez fotografije ne bo odgovarjala.

"Iščem zelo obdarjenega (21 centimetrov+) jeb*** za en pikanten filmček. Diskretnost zagotovljena, brez face. Baš sem huda riba, zelo odprta za predloge in želje. Za boljšo preglednost prosim fotko prijateljčka poleg ravnila. Kiss Kiss. Edit: Javlja se vas malo morje, sporočilom brez fotke ne odgovarjam," je zapisala v oglasu.

Kot je pojasnila za Slovenske novice, potrebuje osebo, ki bi nastopala v filmu za platformo OnlyFans

27-letnica se je sicer pred kratkim uvrstila med 1,2 odstotka najboljših ustvarjalcev na tej platformi. Velik preboj naj bi dosegla s posnetkom z 18-letnim Omom Podvinškom.

"Zdaj sem toliko zaslužila, da bi se realno lahko upokojila, ampak sem zelo tekmovalna in to zame ni dovolj. Želim priti v top 0,01," je še izjavila za omenjeni časnik. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija