DEJA VU PRI IZVOZU S HITRE CESTE: Starejša voznica v Izoli znova zapeljala v nasprotno smer (FOTO)

Izola

V Facebook skupini Promet za Obalo se je znova pojavil videoposnetek vožnje v nasprotni smeri. V napačno smer vožnje je znova zapeljala starejša voznica v krožišču v Izoli. Kot da bi se ponovil dogodek, o katerem smo poročali pred slabim mesecem dni …

Do vožnje v nasprotno smer je prišlo danes popoldne. Ko je voznik, ki je dogodek posnel in ga objavil na spletu, zapeljal s hitre ceste Koper–Izola, po predoru Markovec, na izvozu za Izolo, je naletel na nasproti vozeč avtomobil.

Za volanom rdečega avtomobila znamke Hyundai je bila starejša voznica. Z obračanjem vozila je imela veliko težav, zato ji je voznik-snemalec priskočil na pomoč, ustavil promet, obrnil avto na vozišču in jo napotil v pravo smer.

Se je pa ob objavi videoposnetka vprašal: "A ni čas da starejšim voznikom "omogočimo" vsaki dve leti obvezno uro v avtošoli?" Kaj pa menite vi?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Erazem |  20 .07. 2020 ob  10: 01
Najprej preveriti pri zdravnikih, komu vse dovolijo, da vozi. Sicer pa leta niso nujno vzrok za slabo vožnjo.
Tom |  19 .07. 2020 ob  22: 01
Posameznim starejšim učno uro v Avto soli vaste dve leti in vsako leto obvezno udeležbo na varei vožnji za vos brezobzirno mladež, materai ne poznajo npr. dense pravilo ali kdo ima prednost pri zožanju ceste ......... premalo prostora za vse naštet!