DEDEK Z DIVJIM "VOZIČKANJEM" RAZBURIL STARŠE: Mamico, ki je dogajanje posnela, "napadli" (VIDEO)

Svet

Na TikToku se je pojavil video, v katerem je uporabnica posnela moškega, ki je divje potiskal otroški voziček in ga močno tresel. Ljudje so bili šokirani nad vedenjem moškega, za katerega so domnevali, da je dedek. "Nekdo mora to pokazati staršem otroka," je zapisala ena oseba. 

Druge je jezilo, da nekdo situacijo snema, namesto da bi kaj storil: "Naredi nekaj", "Ali je normalno, da to snemaš in nič ne ukreneš," "Takoj bi poklical socialno službo in policijo."

@aliona23222

#chisinau

♬ оригинальный звук - Aliona

Nekateri mislijo, da v otroškem vozičku sploh ni otroka. "V notranjosti je verjetno lutka," so ugibali eni, drugi pa: "Poglejte nogo, sploh se ne premakne. Otrok bi kričal in brcal z nogo, če bi ga bolela."

Kako pa bi vi reagirali ob takšnem prizoru?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Puter in marmelada |  02 .06. 2021 ob  13: 01
Clovek je gledal ba youtube kako se iz otroskega vozicka naredi kolsilnico za kosit travo in zgleda da ga ja akumulator zacel zafrkavat.
Pocla mi je guma od kolesa zato sem se znajdu po svoje,vzel vozicek dal gor kovcek za lovit ribe in se vedno se v zivo spomnem kako sta dva policaja skocla ven iz avta da kaj delam z otrokom ko sem se vracal ob enajstih zvecer domou