DEDEK IZ VRTCA ODPELJAL NAPAČNO VNUKINJO: Deklica je oklevala, a jo je vzgojiteljica vseeno izročila neznancu

Svet

Obvezna zaščitnih mask za obraz včasih povzroči pravo zmedo. Primer, ki velja tudi kot opozorilo, da je včasih treba biti še posebej previden, prihaja iz New Yorka, kjer je vzgojiteljica v vrtcu dedku predala napačno vnukinjo. Ta je zaradi maske ni prepoznal in jo je odpeljal domov.

Mama Jessie Harris Bouton je neprijetno izkušnjo delila v obliki videoposnetka na Instagramu in zapisala: "Ko sem danes prišla po Lolo v vrtec, mi je vzgojiteljica povedala, da jo je že pobral njen dedek. To je bilo zame nenavadno, ker ga nisem prosila, naj jo pobere." Po nadaljnjem pogovoru z vzgojiteljico je Jessie ugotovila, da je učiteljica opazila, da je triletna Lola oklevala iti s tem moškim, vendar je domnevala, da je preprosto razočarana, ker je ni pobrala mama.

"Imela sem čuden občutek. Prišla sem domov in videla, da Lola ni prišla domov z dedkom. Začela sem se panično spraševati, kdo mi je vzel otroka," je povedala mati in dodala, da je bilo to "najdaljših in najstrašnejših 15 minut v njenem življenju." Ko se je uspela nekoliko umiriti, je Jessie začela klicati vse v svoji družini, da bi ugotovila, ali je kdo od njih pobral Lolo. Potem je prihitela nazaj v vrtec in ugotovila, da je moški Lolo pripeljal nazaj v vrtec. Bil je dedek neke druge deklice.

"Otroke naučite, da je v redu, če odrasle prosijo, če lahko vidijo njihove obraze, če niso prepričani, da jih poznajo. Naučite jih razumeti, da lahko tudi odrasli delajo napake in da naj spregovorijo, če menijo, da je nekaj narobe. Take stvari se dogajajo vsak dan in veliko ljudi nima te sreče, da dobili svojega otroka nazaj," je zaključila mama. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  01 .04. 2021 ob  19: 01
To je prokleto resna stvar,ne stojte zdej cepat od smeha!!