DAN 'LEPLJIVIH PRSTOV' NA OBALI? Tatovi kradli vsepovprek; od zlatnine, gotovine, pa do prestižnih bund

Kronika

S Policijske uprave (PU) Koper poročajo o kar nekaj krajah, ki so jih včeraj obravnavali policisti. V Matenji vasi je nekdo med 17. in 19.30 vlomil skozi balkonska vrata v pritličju v hišo in ukradel gotovino ter zlat nakit v skupni vrednosti 3.500 evrov. 'Prsti pa so zasrbeli' še več tatov.

Fotografija je simbolična.

Policisti PU Koper so v zadnjem dnevu intervenirali v 33 primerih in na številko 113 prejeli skupno 134 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, eno prometno nesrečo z lahkimi poškodbami, v eni prometni nesreči pa je ena oseba umrla, o čemer smo poročali že včeraj. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini, zasegli ponarejen bankovec, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

Tatovi z 'izbranim okusom'

V Kopru je nekdo ukradel žensko bundo znamke Colmar in lastnico oškodoval za 500 evrov.

V Kopru je 17-letni Ljubljančan v trgovini trgovskega centra izvršil tatvino oblačil in zbežal. Na podlagi opisa so ga policisti prijeli in ukradeno blago vrnili trgovini. Sledi mu kazenska ovadba.

Preverjanje pogoja PCT je še vedno marsikomu trn v peti 

Pri preverjanju pogoja PCT je v Luciji 24-letni domačin žalil ter grozil natakarici in lastniku lokala. Sledi hitri postopek zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru.

Srb skušal čez mejo ilegalno prepeljati sedem prebežnikov 

Policisti na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali devet ilegalnih prehodov državne meje. V Ilirski Bistrici štiri državljane Afganistana in tri državljane Pakistana. Vozil jih je 38-letni Srb, ki bo s kazensko ovadbo danes priveden na sodišče v Kopru.

Pri Beki so policisti obravnavali še dva državljana Irana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija