DA SE ZAVEŽETA DRUG DRUGEMU, STA NAREDILA NEPRIČAKOVANO! "Videla sva ta trend in nisva se mogla upreti" (VIDEO)

Trendi

Mladi par je povedal, da sta se zaročila že po dveh tednih zmenkov. Tri ure po zaroki pa sta se še poročila. Menila sta namreč, da je to najboljši način, da se zavežeta drug drugemu. 18-letna Clara Bell in 20-letni Trey Bell sta se poročila na floridski plaži. Za poroko sta odštela pičlih 200 dolarjev.

Clara je povedala, da sta se začela dobivati dva tedna pred poroko. V tem času sta skupaj preživela vsak dan. Poročila pa sta se isti dan, ko je Trey predlagal poroko, poroča portal Daily Mail.

"Najini družinski člani se poroke niso udeležili, ker se je vse zgodilo v zadnjem trenutku. Bila sva dobesedno samo midva in matičar ter fotograf," je pojasnila Clara.

V spremnem tekstu ob videu, ki je prejel že skoraj 85.000 ogledov, piše: "Videla sva ta trend in nisva se mogla upreti. Tako sem vesela, da sva se spet našla." Dodala sta tudi ključnik #parodsrednješole, ki pojasnjuje, da sta se zaljubljenca poznala že dlje časa. 

@claraandtrey saw this trend and couldn’t resist ???? I’m so glad we found each other again #highschoolsweethearts ♬ original sound - most underrated ????

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija