ČUDAŠKE ŽELJE HOTELSKIH GOSTOV: Od mesa bizona, ribe fugu do vrele ustekleničene vode

Trendi

Spletna strana Hotels.com je nedavno razkrila seznam najbolj čudaških zahtev hotelskih gostov in seznam nenavadnih ponudb sobne strežbe v hotelih.

Med najbolj čudnimi zahtevami, o katerih so poročali hotelski uslužbenci, so se pojavile zahteve po dietni vodi, stopljenem sladoledu, ribi fugu oziroma napihovalki (strupena japonska specialiteta), školjčnih kokicah, omleti brez beljakov, skledi riža za pse, meso bizona in celo po vreli ustekleničeni vodi. Te nevsakdanje želje gostov so zagotovo presenetile hotelsko osebje.

En gost je šel tako daleč, da je zahteval, da hotelska kuhinja pripravi in postreže ribo, ki jo je prinesel s seboj. Drug gost pa je zahteval shakshuko brez jajc, arabsko jed, ki je pripravljena iz jajc, paprike in paradižnika. Takšne nenavadne zahteve zagotovo predstavljajo izziv za hotelsko osebje, ki se trudi izpolniti pričakovanja svojih gostov.

riba fugu

Poleg tega je spletna stran Hotels.com v svojem poročilu predstavila tudi nekaj zanimivih in vse prej kot običajnih ponudb sobne strežbe v hotelih. Na primer, Hotel Milestone v Londonu ponuja gostom možnost uživanja v sobnem koncertu Kraljevega filharmoničnega orkestra. To je zagotovo izjemna izkušnja, ki združuje glasbo in udobje hotelske sobe.

Hotel Post Oak v Houstonu pa je zaslovel po ponudbi burgerja za 1.600 dolarjev, ki ga krasi bombetka iz 24-karatnega zlata. Ta prestižni burger je nedvomno namenjen gostom, ki si želijo izjemno razkošne in ekskluzivne kulinarične izkušnje.

The Plaza Hotel v New Yorku pa se je odločil navdušiti goste s sladico, ki je navdihnjena z znanim filmom Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku. "Home Alone Sundae" je sladica v vrednosti 300 dolarjev, ki vključuje kar 16 kepic sladoleda in več plasti različnih dodatkov. Ta sladica je zagotovo prava poslastica za ljubitelje filma in sladoleda.

Nenavadne zahteve za sobno strežbo in edinstvene ponudbe v hotelih nas spomnijo, da imajo gostje različne želje in okuse. Posledično se hoteli se vse bolj trudijo izstopati z izvirnimi storitvami, ki bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše goste.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija