ČRNI VESOLJEC PLANIRA NADALJNJE MUTACIJE: V poštev prideta celo amputacija noge in prepolovitev penisa (FOTO, VIDEO)

Trendi

Anthony Loffredo, ki v želji po popolni preobrazbi telesa posega po ekstremih, ima na Instagramu zapisano, da je na 45 odstotkih svoje začrtane poti. Projekt Črni vesoljec, kot ga je poimenoval, na Instagramu spremlja kar 1.3 milijona sledilcev, ki opazujejo rezultate njegovih nenavadnih odločitev.

Zgodba Loffreda in ozadje potez, ki se odražajo na njegovem telesu, je znana le redkim. Sam trdi, da je srečen kot še nikoli prej. 34-letnik, ki si je pred leti zamislil lasten projekt z imenom Črni vesoljec, se je v želji, da čimprej doseže končni rezultat, podal pod nož.

Francoz, ki pravi, da se je po operaciji, s katero so mu odrezali dva prsta na roki, njegov projekt uresničil šele delno, končno čuti notranji mir. Tako je opisal trenutno stanje duha, po tem ko mu je medicinsko osebje z operativnim posegom odstranilo prsta in mu uresničilo željo, da njegova dlan postane čimbolj podobna krempljem.

Loffredo, ki ga nič hudega sluteči turisti in zabave željni obiskovalci barcelonske četrti Raval lahko v poznih nočnih urah srečajo na ulici Joaquín Costa, kjer čaka na delček pozornosti, o svoji strasti pravi: "Obožujem občutek, ko se prelevim v strašljiv lik. Pogosto se namestim na katero od ulic in igram vlogo. Še posebej ponoči, ko so ulice temačne ... Raziskujem kontrast med vlogo, ki jo igram in samim seboj." To zgodbo pogosto pripoveduje tudi mimoidočim ob Plaçi d'Emili Vendrell. Ti ga pogosto ogovorijo, kar skrajša njegove osamljene noči sredi barcelonskega vrveža.

Leta 2017 je za francoski časopis Midi Libre pojasnil: "Že od mladih let sem čutil strast do mutacij in preobrazb človeškega telesa." Preskok v glavi se je zgodil šele kasneje: "Nekaj se je premaknilo, ko sem delal kot varnostnik. Ugotovil sem, da življenja ne živim, kot bi si želel. Pri štiriindvajsetih sem prekinil s tedanjimi obveznostmi in se preselil v Avstralijo," tam pa se je pričela njegova pot, ki jo sledilci lahko spremljajo na Instagramu.

Nekateri se nad videnim zgražajo, spret drugi so mnenja, da s posegi ne škoduje nikomur, razen sebi: "To je nekaj, kar boš čez nekaj let zagotovo obžaloval," je pod eno od fotografij zapisal uporabnik družbenega omrežja. Večina meni, da so njegova dejanja grozljiva in fascinantna obenem. Nekaj podpore je dobil tudi zato, ker sledi svojim sanjam.

Poseg amputacije prstov je prestal v mehiški Guadalajari. Pred tem se je podvrgel tudi operaciji jezika (tega je razpolovil), telo je prekrito s tetovažami (ima jih tudi na očesnih zrklih), odločil se je tudi za številne piercinge in odstranitev zgornje ustnice.

V podcastu Club 113 je Anthony razkril, da bo naslednja modifikacija na obrazu. Resno razmišlja tudi o delni amputaciji noge. "Odločitev je zares težka, saj imam zdravo nogo. Amputacija je res velik korak," je razložil Loffredo. Pojasnil je, da bi poseg opravil le na eni nogi, in sicer od kolena navzdol. V eni izmed njegovih objav na Instagramu celo namiguje o prepolovitvi penisa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  22 .08. 2022 ob  13: 10
Naj si da glavo razpolovit. Bumbar
Ištrijan |  21 .08. 2022 ob  16: 00
14
To da on ni normalen, v smislu dusevne bolezni, je bolj kot ne jasno. Sprasujem pa se o normalnosti in eticnosti tistih "zdravnikov", ki na njemu izvajajo vsa ta pohabljanja.......
manemebasat |  21 .08. 2022 ob  14: 26
11
Crna umetnost? BOLEZEN!