ČETRTI PORAZ KOPRSKIH ROKOMETAŠEV: Na domačem terenu so jih porazili Trebanjci (FOTO)

Koper

Rokometaši trebanjskega Trima so na včerajšnji tekmi 6. kroga lige NLB v gosteh premagali Koper s 30:26 (17:14).

Trebanjci so na Obali osvojili načrtovani točki in na vrhu lestvice ujeli vodilne Celjane. Oboji imajo po šestih odigranih tekmah 100-odsotni izkupiček, Koprčani pa so doživeli četrti poraz in so trenutno na desetem mestu.

V Bonifiki je sprva kazalo na zanesljivo zmago izbrancev gostujočega trenerja Uroša Zormana, ki so si v 37. minuti priigrali že lepo prednost sedmih golov (21:14). A Primorci niso odvrgli puške v koruzo in podpisali brezpogojne kapitulacije, v naslednjih desetih minutah so zaigrali naravnost sijajno in povsem zadihali za ovratnik tekmecev iz Dolenjske (21:22).

Do 58. minute je bila nato tekma povsem odprta (26:28), Trebanjci pa so v sami končnici z dvema goloma Lana Grbiča in enega Mihajla Radojkovića preprečili morebitno presenečenje.

V dolenjski ekipi je Filip Glavaš dosegel ducat golov, v primorski je bil s polovico manj zadetki najbolj učinkovit Žiga Smolnik.

Koprska zasedba bo v prihodnjem krogu gostovala v Velenju, trebanjska pa se bo z ormoškim Jeruzalemom pomerila 17. novembra.


* Dvorana Bonifika, gledalcev 300, sodnika: Kavalar in Nahtigal.
* Koper: Jelovčan, Logar, Morato, Špruk 4, Žagar, Pavlović, Furlan, Poklar 3, Konjević, Moljk 1, Vujović 2, Smolnik 6 (5), Muminović, Sanabor, Makuc 5, Kete 2, Breznikar 3.
* Trimo Trebnje: Ristanović, Čudič, Slatinek Jovičić 2, Višček 1, Horvat 2, Didovič, Radojković 6 (1), Dobovičnik, Ončev, Kotar, Potočnik, Udovič 4, Grbič 3, Stanojević, Cirar, Glavaš 12 (7), Florjančič.
* Sedemmetrovke: Koper 5 (5), Trimo Trebnje 9 (8).
* Izključitve: Koper 20, Trimo Trebnje 10 minut.
* Rdeči karton: /.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija