CETINSKI RAZKRIL PODROBNOSTI NESREČE: "Prizor človeka pod vozilom bo z menoj do konca življenja"

Istra

Pred dnevi je južne sosede pretresla nesreča priljubljenega glasbenika Tonyja Cetinskega. V Rovinju je povozil moškega, ki je ležal na cestišču. Pevec je zdaj razkril podrobnosti grozljive nesreče.

Hrvaški pevec je podrobnosti nesreče in dogajanje po njej zaupal hrvaški reviji Gloria, piše Žurnal24. Kot je priznal, je še vedno v šoku: "Težko mi je govoriti o nesreči. Spomnim se vsega, ni mi pa še čisto jasno, kako se je to lahko zgodilo."

Za hrvaško revijo je pojasnil, da je dovoz v ulico, kjer se je zgodila nesreča, zelo oster in da je treba zavijati zelo previdno. "Zavil sem zelo počasi, skoraj tako počasi, kot če bi šel ven iz parkirnega prostora. Zavil sem levo in takrat začutil nekaj pod podvozjem avtomobila. Sprva nisem videl, kaj bi lahko bilo, nato pa sem zagledal nekaj, kar sem najmanj pričakoval – človeka. Ta prizor bo z menoj do konca življenja."

Ko se je zavedel, kaj se je zgodilo, je bila njegova prva misel pomagati moškemu. Stekel je čez cesto v frizerski salon in jih v paniki prosil, naj pokličejo rešilca in policijo. "Nisem vedel, ali je živ ali ne. V prtljažniku sem poiskal dvigalko in poskušal dvigniti vozilo, a brez uspeha. Poskušal sem narediti karkoli, da bi pomagal človeku, a mi ni uspelo," je povedal Cetinski. Ob prihodu prve pomoči je izvedel, da je moški mrtev. Počutil se je nemočnega. "Grozen občutek," je še zaključil glasbenik.

Deli novico:

KAJPAJAZVEM |  10 .11. 2017 ob  10: 09
Pri ostrem zavijanju, kot je vhod v to ulico ali kaj podobnega, ti stebriček med vetrobranskim steklom in sprednjimi vrati zakrije ravno tisti del vozišča, kamor pelješ. Če nisi pozoren in previden, se lahko zgodi točno to...
Bigboss |  09 .11. 2017 ob  17: 53
Ni mi jasno kako je lahko sel tako pocasi v ovinek in kljub temu spravil cloveka pod podvozje.. sploh pa ne kam je gledal, da ga ni opazil... drugace pa se zgodi jebiga.. trenutek nepazljivosti ob ne pravem casu na ne pravem mestu....
rr |  09 .11. 2017 ob  17: 13
-5
To govorijo na koncu vsi.

PREJ BI PAZIL KAKO VOZI !!!

Zdaj bo itak milijon izgovorov.... in zakaj in kako n bla bla bla...

VEDNO se vozi tako da se lahko ob vsaki morebitni oviri ustaviš.
Če pa je ne opaziš je pa z teboj nekaj hudo narobe !!!
Pazi |  09 .11. 2017 ob  16: 16
Da se ti ne zgodi,kaj podobnega! Nesreča nikoli na počiva.
nosek pa |  09 .11. 2017 ob  15: 49
je bel od krofov
ma |  09 .11. 2017 ob  15: 48
-2
koga briga počutje cetinskega -kar je iskal je dobil!
Zato vsem |  09 .11. 2017 ob  14: 57
Streznite se, pa bo večno življenje. Legalise it, don't critisize it.