CENTER KOPRA NA UDARU TATOV? Policisti v samo enem dnevu prejeli več klicev o vlomih

Kronika

V petek dopoldan so policisti Policijske uprave (PU) Koper prejeli več obvestil o vlomih v poslovne prostore v centru Kopra.

V enem primeru neznanemu storilcu ni uspelo vstopiti v poslovni prostor in je od dejanja odstopil (poskus vloma), v treh primerih je pregledal notranjost poslovnih prostorov in si v vseh treh primerih prilastil po 150 evrov gotovine. V petem primeru je vlomil v enega od gostinskih lokalov in iz notranjosti izvršil tatvino 600 evrov gotovine. V šestem primeru mu ponovno ni uspelo vstopiti v poslovni prostor, pri čemer je z vlamljanjem na objektu povzročil za 300 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo kaznivih dejanj. V vseh primerih sledi kazenska ovadba.

V petek ob 10.47 so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Ilirske Bistrice. Iz notranjosti je neznanec odtujil nekaj predmetov (radiatorji, pipe) in s tem lastnico oškodoval za 3.000 evrov. Sledi kazenska ovadba.

Koprski policisti obravnavajo tudi kaznivi dejanji tatvine, storitve katerih je osumljen zaenkrat še neznani storilec. Ta je preko noči vstopil v dve hotelski sobi in od tam odtujil dve denarnici. Skupno je povzročil za 500 evrov škode. Po izsleditvi sledi kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija