ČE STE ZAMUDILI PRVA DVA KONCERTA VINAKOPER: Nikar ne zamudite zadnje priložnosti!

Koper

Če ste zamudili prva dva koncerta na odprtem odru Vinakoper, je zdaj prava priložnost, da vam tokrat uspe. 13. julija namreč na oder Vinakoper Live prihaja hrvaška zvezdnica Nina Badrić. Vsi, ki so kadarkoli bili na njenem koncertu, vam znajo povedati, da je vsakič znova nepozaben. Vstopnice so že naprodaj na eventim.si.

Hrvaška glasbenica Nina Badrić na glasbeni sceni kraljuje že 30 let. Prejemnica mnogih glasbenih priznanj in nagrad je prepoznavna po svojem čustvenem in iskrenem glasu, ki doseže tako ženska kot moška srca. V karieri je izdala sedem samostojnih albumov, katerih uspešnice nedvomno poznate.

Nina bo na odprtem odru Vinakoper Live na Šmarski cesti 1 v Kopru nastopila v četrtek, 13. julija, ob 21.00, za uvod v njen nastop pa bodo v Vinakoper poskrbeli z aperitivom presenečenja.

Na voljo je več kot 650 sedišč, ki se hitro polnijo, zato pohitite z nakupom vstopnice na eventim.si. Izbirate lahko med več cenovnimi razredi, na voljo pa so tudi VIP mize, na katerih vam postrežejo steklenico penine. Svoj VIP prostor lahko rezervirate na info@koda-events.com, kjer vam bodo podali tudi odgovore na vsa morebitna dodatna vprašanja.

Vinakoper koncerte na open-air odru Vinakoper Live na Šmarski cesti 1 v Kopru organizira v sodelovanju z agencijo Koda Events. Vstopnice so na voljo na eventim.si.

Deli novico: