ČE STE ROJENI V TEH PODZNAKIH, VAS ČAKA FINANČNA BLAGINJA: Morda se vam nasmiha točno to, kar ste želeli

Trendi

Ko je Jupiter v določenih hišah v vaši natalni karti (s pomočjo le-te ugotovite, kje so se v trenutku vašega rojstva nahajali planeti in kako bodo vplivali na vaše življenje), se ta položaj lahko odraža v obilju in finančnih dobičkih. Jupiter bo letos v štirih znamenjih aktiviral drugo in osmo hišo – hišo osebnih in skupnih virov.

Znano je, da imajo kozorogi radi delo, ki ga je treba denarno nagraditi, a letos se zvezde smehljajo tudi tistim, ki imajo podznak oziroma ascendent v kozorogu.

Ascendent ali podznak je začetek branja astrološke karte. Na nek način bolj odraža karakter človeka kot samo znamenje, v katerem je nekdo rojen. Znamenje, ki zaznamuje ascendent, daje tisti opis ali karakter človeku ter določa, s katero energijo ali vibracijo posameznik najpogosteje deluje v življenju.

Prav tako je pomembno, v katerem znamenju je vladar znamenja in kakšne povezave ima z drugimi planeti. Zelo pomembno vlogo imata vsak planet, ki je ob sami stopinji (rečemo na vrhu) ascendenta, saj predstavlja tudi prvo hišo astrološke karte, ter sama stopinja, ki predstavlja začetek ascendenta.

Jupiter bo v kozorogu in vodnarju aktiviral še eno hišo, in sicer polje virov. Ko gre za podznake v levu in devici, se bo planet prihodnosti in sreče premaknil proti njuni 8. hiši, torej polju skupnih virov.

Običajno vsi zelo dobro vemo, v katerem znamenju je Sonce glede na datum rojstva, a če želite izvedeti, kateri je vaš podznak, lahko preprosto uporabite brezplačne internetne astrološke strani. Vse kar morate storiti je, da vnesete (in poznate) točen čas in kraj rojstva. Vse ostalo bo spletno mesto naredilo namesto vas.

Kozorog in vodnar imata Jupitra v svoji drugi hiši in posledično so pozitivne spremembe v prilivu denarja zagotovljene.

"Zdaj je zelo pomembno, da tisti, ki imajo te astrološke položaje, razmislijo o tem, kako bodo upravljali s svojimi osebnimi viri, še posebej, če so v zadnjih nekaj mesecih trdo delali, da bi dosegli določene finančne cilje," je za Wellandgood povedal astrolog Alex Kayola.

Jupiter namreč gradi na tem, kar ste že vzpostavili in vam na tem področju prinaša varnost. To se lahko pokaže z bonusi, dvigi plač ali monetizacijo projektov, ki ste jih začeli lani. Čeprav se zdi, da je denar prišel zlahka in kar naenkrat, je to pravzaprav samo pobiranje sadov preteklega dela.

Ascendenta leva in device prečkata Jupiter skozi svojo osmo hišo. "Temu se reče tuji denar", pravi Kajola.

Ta tranzit Jupitra lahko vpliva na karkoli, tudi nepričakovano družinsko dediščino, izplačilo starih nepričakovanih prihodkov ali dobiček iz prejšnjih naložb.

Če pa ste trenutno v razmerju, lahko pride do združitve denarja ali premoženja. Skupna vlaganja s partnerjem so lahko zelo donosna. Bodite pozorni na prednosti skupnih naložb v nepremičnine.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija