ČE JIH IMATE, JIH ZAVRZITE! Predstavljamo pet stvari, ki v dom prinašajo nesrečo

Trendi

Ste vraževerni? Po feng shuiju in drugih kulturnih tradicijah po vsem svetu gre za izbiro opreme doma, ki bi vaše prebivališče lahko izpostavila nesreči in zli usodi.

Dobro si oglejte prostor, v katerem živite, ker je morda v tem rešitev vaših težav. Po mnogih prepričanjih namreč obstajajo predmeti, ki v dom prinašajo nesrečo.

Ti predmeti so:

1. Gugalni stol

Samo predstavljajte si stari škripajoči gugalni stol, ki se počasi premika naprej in nazaj v temni, zapuščeni sobi in že lahko razumete, zakaj se ga vraževerni ljudje izogibajo. Po irski legendi je prazen gugalni stol odprto vabilo zlim duhovom. Če se stol premika sam, je znak, da se je v dom že naselil zli duh.

2. Star koledar

Star koledar na steni doma prinaša nesrečo. Zmanjševal naj bi blaginjo in krajšal življenje.

3. Pokvarjena ura

Feng shui tudi svari pred zadrževanjem pokvarjenih in zlomljenih predmetov v domu, ker predstavljajo notranjo in zunanjo zmešnjavo v življenju. Zlomljene ali pokvarjene ure so še posebej slab znak, ker morajo biti predmeti za merjenje časa vedno v dobrem stanju z namenom, da se človek ne neha premikati v življenju. Vraževerje pravi, da če imate v svojem domu pokvarjeno uro, ki ne deluje, v gospodinjstvo lahko prikličete smrt.

4. Kaktusi

Slaba novica za ljubitelje bodičastih rastlin. Feng shui namreč trdi, da so rastline s koničastimi ali bodičastimi deli magnet za slabe vibracije. Poleg kaktusov so nezaželene tudi agave, ki lahko vnesejo napetost v dom in odnose z bližnjimi ljudmi. Izjema so vrtnice zaradi majhnih bodic na steblu, ki niso dovolj velike, da bi vplivale na pozitivno energijo v domu.

5. Nepospravljena postelja

Glede na stara prepričanja moramo zjutraj pospraviti posteljo. V nasprotnem primeru tvegamo nespečnost. Svetujejo, da vsako jutro skrbno poravnamo rjuhe in blazine ter zložimo odejo, da se bomo naslednje jutro zbudili sveži in spočiti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  17 .10. 2020 ob  20: 07
Groza, s čem nekateri trošijo dragocen čas. Človeška neumnost, naj si gre za te bedarije, verske, .... je resnično neskončna, kot je ugotavljal mislim, da A.E.