'ČAKALNICA' NA PRIMORSKI AC, KI SE LAHKO PONOVI TUDI V NEDELJO: Nastal je 10 kilometrov dolg zastoj! (FOTO)

Slovenija

Kot napovedano, je v soboto promet po primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru potekal po enem prometnem pasu. Zaradi tega je nastal večkilometrski zastoj. V nedeljo se takšna situacija lahko ponovi.

[PRIMORSKA AVTOCESTA] ???? Darsova vzdrževalna dela na nadvozih so ob 12. uri poskrbela za več kot 8 kilometrov dolg zastoj...

Posted by infoPot on Saturday, February 3, 2024

Kot poroča na Facebooku infoPot, so Darsova vzdrževalna dela na nadvozih v soboto ob 12. uri poskrbela za več kot 8 kilometrov dolg zastoj med Ljubljano in Vrhniko proti Kopru. Prometno-informacijski center za državne ceste pa je poročal o zastoju na tem odseku, ki je bil dolg devet do deset kilometrov in je prinesel zamudo od 30 do 45 minut. Zastoji so bili občasno tudi na vzporedni regionalni cesti Ljubljana-Brezovica-Vrhnika.

Podoben prizor se lahko zgodi tudi v nedeljo, ko je prav tako napovedano, da bo promet med 7. in 17. uro na primorski avtocesti med Brezovico in Vrhniko proti Kopru potekal po enem prometnem pasu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pajade |  03 .02. 2024 ob  23: 07
DARS festival, celoletne karte po samo 117,50 evra, eventi pa se vrstijo vsakodnevno, še posebej poleti. Se splača.... njim, darsovcem . Včasih jih preseneti sneg, ki je napovedan vnaprej, samo da se še bolj popestri dogajanje.
Martin Kacur |  03 .02. 2024 ob  23: 02
Yes, in tako naj bo vsak vikend.