BRUTALNO NASILNI ROPI V PRESTOLNICI: To je naredil, da ji je ukradel z vratu verižico

Kronika

Včeraj je v Ljubljani prišlo do dveh nasilnih ropov in to sredi belega dne. V enem primeru so oškodovanca pošpricali po očeh s sprejem, v drugem primeru pa je nasilnež vrgel oškodovanko po tleh.

Včeraj, okoli 17. ure je v centru Ljubljane do oškodovanca pristopil neznanec in ga ogovoril, nato pa ga je s sprejem pošprical po očeh in mu izza pasu odtujil manjšo torbico, v kateri je imel mobilni telefon, denar in ključe. Storilec je nato s kraja zbežal. 

Opis

Moški star okoli 40 let, visok okoli 170 cm, športne postave, kratkih svetlih las, oblečene je imel modre jeans hlače in majico s kratkimi rokavi. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev storilca in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili iz PU Ljubljana.

Včeraj okoli 19.30 pa je prav tako v centru Ljubljane do oškodovanke na vrtu pristopil neznanec, jo potisnil po tleh in ji izza vratu strgal verižico, nato pa s kraja pobegnil.

Opis

Moški star okoli 20 let, visok okoli 175 cm, kratkih temnih las, oblečeno je imel trenerko sive barve in sivo majico s kratkimi rokavi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija