BRUTALEN UMOR PRETRESA BIH: Zabodenega moškega so našli golega, privezanega na drevo (VIDEO)

Svet

Bosno in Hercegovino pretresa grozovit umor. Mlad moški je bil ubit z nožem. Našli so ga privezanega na drevo, čez usta pa je imel prelepljen trak.

V Doboju je bil v ponedeljek zvečer na izredno okruten način ubit mlad moški. Zabodenega moškega, očeta štirih otrok, so našli golega, privezanega na drevo v gozdu, nedaleč od piknik prostora Preslica. Čez usta pa je imel prelepljen lepilni trak.

Žrtev naj bi usodnega dne najprej zastrupili, nato pa naj bi ponoči v hišo prišla njegova žena s sostorilcem, ki je bil po poročanju bosanskih medijev njen ljubimec. Ta naj bi umorjenega najprej udaril, nato pa naj bi ga zvezala in namestila v prtljažnik avtomobila, s katerim sta se odpravila proti gozdu. Ko sta ustavila vozilo, naj bi žena odprla prtljažnik ter večkrat zbodla svojega moža. Nato sta ga zavezala na drevo. 

Izginotje brutalno umorjenega moškega je sicer včeraj okoli 11.50 prijavila poročna priča njegove žene, in sicer po tem, ko je videla njo in drugega moškega zapustiti hišo, v kateri naj bi bile vidne sledi krvi.

Osumljenca so takoj prijeli, kmalu pa je bilo ugotovljeno, da je njegova žena pobegnila v Banjaluko, kjer so jo našli in prijeli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  31 .01. 2024 ob  16: 18
-3
SRBSKA POSLA!