BRITNEY SPEARS PONOVNO ŠOKIRALA SVET: Po prepiru s sinovoma odvrgla vsa oblačila (FOTO)

Svet

Pevka se je v začetku tega meseca razpisala na družbenih medijih. Svoja najstnika, 16-letnega Prestona in 15-letnega Jaydena, je označila za "sovražna in razvajena" ter objavila svojo novo golo fotografijo, poroča The Sun. 

"Dobesedno ne vidim več smisla. Bila sta moje vse. Potem pa ju kar naenkrat ni bilo več. Bilo je tako, kot da bi moje srce nehalo biti. Ne razumem, kako jima je tako vseeno," je rekla Britney.

Pred tem je Britney vrnila udarec, potem ko je njen nekdanji mož Kevin Federline rekel, da sinova ne želita več videti svoje matere. Superzvezdnica je v objavi na družbenem omrežju sinova obtožila, da sta sovražna. Jayden je dejal: "Zelo te imam rad in želim ti najboljše. Mogoče se nekega dne lahko usedemo in pogovorimo."

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

V intervjuju za Sun je nekdanji profesionalni plesalec Kevin razkril, da se sinova nista več videvala z Britney, saj jima je med obiski postajalo vse bolj neprijetno. V objavi na Instagramu, ki je bila izbrisana, je Britney najstnika obtožila, da sta jo zapustila. Rotila ju je, naj jo spet vzljubita.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija