BOSTE UREJALI VRT IN POTREBUJETE SADIKE? Marjetica vam jih dostavi na dom

Koper

Posebna ponudba dostave na dom izdelkov iz ponudbe Vrtnarije Marjetice Koper je bila v mesecu marcu zelo dobro sprejeta, zato so se odločili ponudbo podaljšati do konca aprila. V tem tednu so nabor izdelkov še dodatno razširili z novimi sadikami bučk, kumaric za vlaganje, kumar, buč, melon in lubenic. Še naprej pa ostajajo v ponudbi tudi sadike paradižnikov, jajčevcev, paprik, peteršilja, zelene in zelja. Naročila lahko oddate vsak dan na elektronski naslov daniel.ban@marjeticakoper.si ali pokličete na telefonsko številko vrtnarije 05 66 33 783.

Seveda pa jih lahko tudi obiščete in si sadike pred nakupom dodatno izberete. Ponujajo vam kar štiri sadike domače zelenjave za 1,60 evra. Vrtnarija Škocjan je odprta od ponedeljka do petka med 7.30 in 18.00 ter v soboto med 7.30 in 13.00. Na razpolago je vselej tudi strokovno osebje, ki skrbi za hitro in strokovno svetovanje ob nakupih. Nakup lahko opravite na zunanji blagajni, ki omogoča hitro in brezstično plačilo.

Občanke in občane obveščajo še, da je ponovno mogoče odložiti zeleni rez na Zbirnem centru Sermin. V času epidemije je ta odprt od ponedeljka do sobote med 7. in 15. uro.

Ob obisku vrtnarije ali zbirnega centra pa obiskovalke in obiskovalce naprošajo, da se še naprej držijo navodil NIJZ in uporabljajo predpisana zaščitna sredstva.