BIZAREN PRIMER REŠEVANJA PENISA IN TESTISOV: V istrski bolnišnici na pomoč poklicali gasilce

Istra

Zdravniki in celotna ekipa nujne medicinske pomoči se vsakodnevno pogumno soočajo z najrazličnejšimi človeškimi stanji, nujnimi situacijami, boleznimi, pogosto pa tudi z bizarnimi primeri, ki so včasih tudi posledica spolnih igric. Pri tem včasih potrebujejo pomoč drugih reševalnih služb, večinoma policije in gasilcev, kot se je zgodilo tudi v tem primeru v Pulju.

Istrski portal Glas Istre poroča o bizarnem primeru iz puljske bolnišnice, kjer so v četrtek sprejeli moškega srednjih let. Na urgenci se je pojavil z okroglim predmetom iz nerjavečega jekla, najverjetneje je šlo za prstan, okrog penisa in testisov.

Moški je s tesnim obročkom okrog genitalij preživel kar 18 ur. Okončine so mu nato začele vse bolj otekati, bolečina je bila vse močnejša, cirkulacija se je popolnoma ustavila.

Premer prstana je bil le dva centimetra, neuradne vire povzema Glas Istre. Ker je bil izdelan iz nerjavečega jekla, ga je bilo izredno težko odstraniti s standarndno zdravniško opremo, zato so na puljski urgenci na pomoč poklicali gasilce.

Gasilci so moškega osvobodili v roku pol ure. Obroček so prerezali na obeh straneh, pacient pa je za las ostal z nepoškodovanimi genitalijami, še piše portal. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  11 .09. 2021 ob  20: 36
2cm? Hahaha ubogi revcek.