BIDEN 'STEGNIL JEZIK' PRED VKLJUČENIM MIKROFONOM: "Kakšen butast pasji sin" (VIDEO)

Svet

Predsednik ZDA Joe Biden je dopisnika ameriške televizije Fox News Petra Doocyja v ponedeljek ozmerjal za "butastega pasjega sina", potem, ko mu je ta zastavil vprašanje o visoki inflaciji v ZDA. Doocey je Bidnovo izjavo sprejel s humorjem in dobro voljo.

Joe Biden med odgovarjanjem na novinarska vprašanja v Beli hiši.

Biden je imel v Beli hiši sejo svojega sveta za konkurenčnost, ki predlaga spremembe zakonov in uredb ter išče načine za pomoč potrošnikom, ki se soočajo z visokimi cenami potrebščin. Vmes je odgovarjal tudi na nekaj vprašanj novinarjev.

Doocy ga je vprašal, ali je inflacija breme za demokrate pred letošnjimi kongresnimi volitvami. Biden mu je najprej sarkastično odgovoril, da je to velika prednost, nato pa dodal: "Kakšen butast pasji sin."

Biden in Doocy se bodeta že od samega začetka. Na novinarski konferenci je Biden Doocyju tudi sarkastično dejal, da mu vedno zastavlja najbolj prijazna vprašanja, novinar pa mu je odgovoril, da ima takih vprašanj zvrhan koš. "Vem, da imaš, čeprav zame nobeno ni preveč smiselno. Ti kar ustreli," je še dejal Biden.

Ameriška televizija Fox News Bidna neusmiljeno obdeluje zaradi visoke inflacije, ki je posledica hitrega gospodarskega okrevanja z veliko rastjo povpraševanja, česar ponudba še ne dohaja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija