BI SE RADE ZNEBILE CELULITA PRED POLETJEM? Uporabite trik z medom

Trendi

Znebite se celulita na zadnjici še pred poletjem s preprostim trikom z medom. Namesto masaže ga lahko nanesete s tapkanjem in blagim vtiranjem v kožo. Kožo je pri tem priporočljivo stiskati in ščipati, da bi pospešili cirkulacijo.

Eden od zelo učinkovitih načinov odstranjevanja celulita je masaža. V kombinaciji z medom so se je posluževale že ženske v starem Tibetu. Gre za metodo, ki pospešuje pretok krvi in metabolizem.

Masažo naredite zjutraj tako, da medu dodate nekaj kapljic eteričnega olja sivke ali grenivke.

Problematično področje nato masirajte v smeri urinega kazalca, prsti pa pri tem ne smejo zapustiti površine kože. Po masaži izperite med s toplo vodo in ne nanašajte nikakršnih krem.

Masaža ne sme trajati dlje kot eno uro, prav tako je ne uporabljajte vsak dan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  16 .05. 2020 ob  18: 43
Eh, sedaj kje ste našli stari Tibet..Napisano bi kvečjemu veljalo predvsem za novodobno Ameriko....Tibetanke so se v starem Tibetu zavedale, da se na še tako lepo in negovano telo po smrti lahko zanesejo, toliko kot se lahko kockar zanese na kocke brez pik...Tega se tudi danes zavedajo, tudi v današnjem s strani Kitajcev okupiranem Tibetu...Nekaj drugega so lahko nekatere Kitajske priseljenke na Tibetu, njih bi mogoče to res zanimalo, je pa spet vprašanje, kje bi lahko moške napeljevale na spolnost z zadnjicami brez celulita, ko pa je prvi ocean tako zelo daleč od Himalaje...Kar se pa mene tiče, ženska mora imeti vsaj malo celulita, če ženska nima niti malo celulita, zame spolno ni niti malo privlačna.......