BI SE ODLOČILI ZA KAJ TAKEGA? Vsem trem otrokom sta dala isto ime

Trendi

Nekateri starši poskušajo ohraniti tradicijo z dajanjem imena, drugi pa želijo, da bi bilo otrokovo ime čim bolj edinstveno. V obeh primerih starši vsakemu naslednjemu otroku običajno dajo drugačno ime, ta par pa je naredil ravno nasprotno. Donna-Marie Parry in Mitchell-John imata namreč tri hčere z istim imenom. Nekateri menijo, da sta nekreativna, vendar ne gre za to, poroča The Sun.

Donnino drugo ime je Marie, zato sta se z možem odločila, da bosta tako imenovala tudi svoje hčere. Vsa tri dekleta imajo po dve imeni, vendar ima vsaka drugačno prvo ime. Hčeram je ime Ava-Marie, Isla-Marie in Florence-Marie.

"Z možem nisva nedomiselna. Ime Marie nas povezuje. Ponosna sem, da ga ohranjam v družini. Otrok ne načrtujeva več, tako da nobeden ne bo dobil imena po mojem možu. Imamo pa psa po imenu John," je povedala Donna.

Bit excessive?? ????

Objavil/a The Sun dne Četrtek, 24. februar 2022

Donna priznava, da so ljudje večinoma zmedeni, ko predstavi sebe in svoje hčerke, in mislijo, da gre za šalo. "Vem, da se nekaterim zdi čudno, vendar nam je všeč. Upam, da bodo hčere nadaljevale to tradicijo," je zaključila Donna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija