BESNA ZDRAVNICA O TRENUTNIH RAZMERAH: "Kavo si bom sama skuhala, cepila se pa ne bom"(VIDEO)

Slovenija

Na Facebooku je zaokrožil videoposnetek zdravnice Ane Debevc Prašnikar, v katerem pravi, da se ne bo cepila zoper covid-19, ker cepivo "ni varno in ni učinkovito". Vse kaže, da je sodu izbilo dno to, da je šla po 'take away' kavo s covidnim potrdilom, ki je poteklo eno uro prej.

"Živijo, a povem, zakaj se ne bom cepila? Ne samo zato, ker ni varno in ni učinkovito cepivo. Naj se popravim, da me ne bo zbornica takoj na kol pribila. Cepljenje je učinkovito za imunsko kompromitirane, starejše, kronične bolnike, blablabla. Učinkovito je, da jih zaščiti pred smrtjo in pred hospitalizacijo. Za ostale ne zmanjša prenosa virusa. In, ja, vsi ki boste komentirali, pra***, daj se že cepi, ne bom se, testirala se bom," pravi dr. Ana Debevc Prašnikar.

Nadalje pove, da je imela negativen test za covidno potrdilo veljaven do 10.45, ob 11.45 je šla po 'take away' kavo. "Z masko, samo prevzela bi jo in odhitela ven. Zdrava ženska, z masko. Gospa, test imate neveljaven. Tako sem znorela, da sem kavo kupila. In zdaj?" se sprašuje zdravnica ter dodaja:

"Mi boste dali take mandate, da ne bom mogla več po kavo? Prav, si jo bom sama kuhala, ne bom se cepila. Ampak veste, kaj bom zdaj naredila, draga zbornica, draga politika in dragi vsi, ki nam to delate, cel svet, ki nam to dela?

Vse informacije, ki so objektivne, ki so resnične, bom dajala ven. Zbornica mi piše, kje ste dobili te informacije? Kje sem jih dobila? Od svojih kolegov, ki jih ne bom imenovala. O stranskih učinkih? Od svojih pacientov, ki jih gledam. Kaj mi boste naredili? Odvzeli licenco, ker povem, da imam mlade ljudi s stranskimi učinki po cepljenju? Mi boste zato vzeli licenco?"

Njena objava je bila komentirana že 500-krat, deljena pa kar 3000-krat.

Zdravniki in zdravnice, naj se vas sliši. Čas je. ???? Ana Debevc Prašnikar, dr. med. ????????????????????????

Objavil/a Jernej Leben dne Četrtek, 27. januar 2022

 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  30 .01. 2022 ob  18: 20
@manofshit sej ne rabi roman, dovolj bi bila dva smislena stavka ( pa ne rabi sploh gramatično pravilna ) …drugo, drži se teme oziroma zdravnice oziroma Covid passa…pa se ne bom s tabo kot otroci kdo ima koliko denarja Haha no razen njega jaz imam izobrazevanje In mozgane :-)…pa upam, da ves kje je Singapore :-) In srecno tam, pa se povabi nas na kavo tam
joe jaxson |  30 .01. 2022 ob  17: 10
brez veze - zadeta
ManofSteel |  30 .01. 2022 ob  16: 01
-3
Kaj bi rad, da ti napišem roman ? Ti si kao neki Zlovenac, ko niti Slovensko ne zna govorit. Vsekakor v življenju štejejo dejanja...ti pa samo piši tralala hopsasa...loser sotajaš tako ali drugače. Io vendo la mia villa e parto per Singapore...pa ti bodi pameten še naprej...za razliko od tebe jaz imam vsaj kak milijonček v žepu. Kaj pa imaš ti ? Puško v kukuruzu...bwahahahaahha
Obala1 |  30 .01. 2022 ob  11: 01
@manofshit tebi nima smisla sploh odgovarjat, tvoji komentarji govorijo vse :-) se će bi se naucil malo pisat ne bi bilo slabo :-)
ManofSteel |  30 .01. 2022 ob  09: 09
-5
Ko gledaš lajke ti da jasno razbrat o tem v kakšni družbi živimo. Palec gor ali dol...mnenje je mnenje, dejstva so dejstva in lahko se postavite na trepalnice in ploskate z rtjo.
Obala1 on živi z mislimi v Kanadi...tip je razgledan magare....bwahahahaha
Obala1 |  30 .01. 2022 ob  00: 38
-3
V Canadi 100 k soferjev vozi proti Ottawi ker nocejo Covid pass In zelijo odstop Trudoja ( cela Canada jih podpira In pozdravlja po poti )…kaj pa Zlovenci ter odstop Shiptarja? E to ne bo slo, kako je nekdo casa rekel da so Slovenci hlapci :-)
manemebasat |  29 .01. 2022 ob  16: 51
Mater, kaksen zatelebljen narod, slovenceljni, ajde v vrsto po se tretji booster. KRE TENI ZARUKANI! Cel svet je ze spregledal nateg, samo nasi pokorni kimavci se vedno nastavljajo riti!
4ugoketo |  29 .01. 2022 ob  16: 46
10
ta kava a je bila kaplja čez rob.
zgodilo bi se prej ali slej, nedvomno,
resnica prihaja na dan in nič je ne more ustaviti.

ko poveste resnico
se vam vrne samospoštovanje,
vera, zaupanje, moč.

in ni vam mar psov, naj lajajo4ugoketo |  29 .01. 2022 ob  16: 30
-3
psi, dobijo klobaso in lajajo!
morda bo padla še kakšna klobasa
da bodo še bolj klobasali
psi, krdelo psov
ManofSteel |  29 .01. 2022 ob  11: 06
-37
Po faci ji vidiš do kje seže njena "inteligenca"...le tako naprej, samo se vi izpostavljajte...še malo pa boš metla ulice...gos nevadpitana. "Živijo"...kaj je ta tudi kolegica od Nike Kovač, sodeč po pozdravčku..."kako ste" bwahahahaha...ko te bom srečal na cesti ti bom povedal svoje mnenje...na isti valovni frekvenci...norčevanje do groba!
Justinopolis |  29 .01. 2022 ob  09: 42
-24
Tej kuri je treba nemudoma forenzično pregledati diplomo!
Opazovalec |  29 .01. 2022 ob  08: 05
A covid dodatke je sprejela......? Vidim da ji denar ne smrdi.
1