BARVA ŽENSKIH SPODNJIC RAZKRIVA NJIHOVO OSEBNOST: Zdaj lahko izveste, ali je ljubosumna, zvesta ali strastna

Trendi

Različne barve v ljudeh prebujajo različna čustva, pojasnjuje Barbara Santini, psihologinja in svetovalka za medosebne odnose. Barve so namreč odlična neverbalna oblika komunikacije, ki kreira razpoloženje. Izbrana barva izdaja podrobnosti o vaši osebnosti, razpoloženju, čustvih in občutkih, piše na portalu The Sun.

1. Črna – elegantna in prefinjena

Črno spodnje perilo razkriva, da je ženska elegantna, prefinjena in ima posebne vrste šarm, ki moške pogosto zelo pritegne. Gre za izjemno individualistično in močno žensko osebnost. Ko želite dodati malo skrivnostnosti in pokazati, da ste ve tiste, ki imate vso moč, izberite svilene spodnjice s črno čipko.

2. Rdeča – strastna in ognjevita

Rdeča barva spodnjic razkriva, da gre za strastno in ognjevito žensko. Tako kot rdeča šminka pritegne pozornost okolice, rdeče spodnje perilo predstavlja energično žensko, ki rada prevzame pobudo. Če je vaše spodnje perilo najpogosteje rdeče barve, to tudi pomeni, da brez težav poveste, kaj si želite, obenem pa imate trdno začrtane cilje.

3. Roza – nežna in romantična

Če rade nosite roza spodnje perilo, je to lahko znak, da ste nežne, romantične in imate mehko srce. Rožnata barva namreč predstavlja posameznice, ki hrepenijo po naklonjenosti. Verjetno ste tudi malce zadržane in redko prevzemate pobudo. Dobro bi bilo, da pogosteje direktno izrazite svoje želje.

4. Modra – zvesta in sproščena

Že od srednjega veka je modra barva simbol zvestobe. Če rade nosite spodnje perilo modre barve, ste verjetno tudi vztrajne, mirne in predane. Modra barva velja za idealistično in izboljšuje samoizražanje ter sposobnost komuniciranja. Poleg tega, da je barva zvestobe, velja tudi za barvo zaupanja in iskrenosti.

5. Zelena – ljubosumna ali brezpogojno ljubeča

Obstaja razlog, zakaj pravijo, da je nekdo "zelen od zavisti". Čeprav lahko zelena barva moške popolnoma obnori, je pogosto povezana z ljubosumjem, lastnostjo, ki ni vredna občudovanja. Kljub temu pa je zelena barva tudi čustveno pozitivna barva, ki kaže na sposobnost brezpogojne ljubezni tako do sebe kot do drugih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  30 .01. 2022 ob  11: 20
So za splav, ob ločitvi pa ti vzamejo otroka.
In še in še in še....
Vsega zla je p***a kriva. Pa še frizure si delajo tam spodaj.
Prasice krvoločne!