ASTROLOGI SVARIJO: Ta zodiakalna znamenja imajo največ predispozicij za ubijanje

Trendi

Tako kot lahko astrološko znamenje razkrije, ali je nekdo strasten, energičen ali umirjen, lahko razkrije tudi nekatere bolj zlovešče strani osebnosti – na primer, da je nekdo potenicalno bolj nagnjen k smrtonosnim dejanjem. Pred vami je seznam astroloških znamenj, ki imajo največ predispozicij, da postanejo serijski morilci.

Astrološka znamenja si sledijo od tistih z najmanj morilskimi nagnjenji do tistih z največ.

6. Kozorog

Preračunljivi in posesivni kozorogi se med doseganjem cilja ne bodo ustavili pred ničemer. In ker jim vlada avtoritarni planet Saturn, imajo lahko tudi precej zlonamerni kompleks moči. "Kot serijski morilci delujejo kot najbolj učinkoviti in taktični," pravi astrologinja Rachel Cooban.

Kozorogi uživajo v igranju "dolgih iger", meni jasnovidka Aycee Brown. "Za njih to ni tako preprosto kot ubijanje," pravi in dodaja, da svoja dejanja opravičujejo z doseganjem cilja.


5. Rak

Občutljivim rakom predstavlja uravnavanje čustev težko nalogo. "Ko jim vlada luna, so njihova čustva povezana z nenehno razvijajočimi se luninimi cikli, zaradi česar so nestanovitni in nepredvidljivi ljudje," pravi Coobanova. "Zato lahko to povzroči eksplozivne izbruhe in nasilne zločine iz strasti." Kljub temu je manj verjetno, da bi bili umori rakov naklepni. "Delajo v skladu s svojimi čustvi in ubijajo na mah," dodaja astrologinja.

4. Dvojčka

Čeprav se dvojčki ne uvrščajo v sam vrh lestvice najbolj verjetnih serijskih morilcev, so še vedno zelo močni kandidati. Tudi oni so muhast in spremenljiv znak, hkrati pa izredno karizmatični in očarljivi, kar je "ključna sestavina zvitega načina delovanja serijskega morilca", meni Coobanova.

Brownova dodaja, da lahko njihova "razdvojena osebnost" olajša preslepitev drugih: "Ponavadi so tisti, ki imajo popolno življenje podnevi, ponoči pa se igra njihova druga stran. Ko se vrnejo v običajno življenje, pa se lahko pretvarjajo, da so dobri."

3. Škorpijon

Tako kot druga vodna znamenja ima tudi Škorpijon temno, zloveščo stran, ki ji vladajo čustva. "Škorpijoni so zelo manipulativni, maščevalni in svojih 'kart' ne razkrivajo," pravi Coobanova.

Znaku vlada tudi Mars, planet akcije, strasti in agresije. "Temna stran znamenja osebam, rojenim v znamenju Škorpijona, omogoča, da uresničijo svoje fantazije o ubijanju. O tem so razmišljali že prej, a ko ukrepajo, je to iz drobnega maščevanja in njihov ego mora zmagati," dodaja Brownova.

2. Strelec

Strelci so sinonim za spontanost in tveganje ter veliko manj upoštevajo posledice in prepovedi. Kot spremenljivo znamenje, "so morda manj uspešni pri zakrivanju sledi kot kozorogi, toda njihov hedonizem in brezbrižnost poskrbita za veliko večjo verjetnost, da bodo zagrešili umor kot večina drugih znakov", pravi astrologinja.

Jasnovidka pa dodaja, da "bodo njihovi umori vključevali pustolovščino in napetost, svoje žrtve pa da bodo najverjetneje odpeljali na potovanje. Umor je zanje igra".

1. Ribi

Največ potenicala, da postanejo serijski morilci, imajo ribice. Kot še eno spremenljivo znamenje so "prilagodljivi in hitro misleči posamezniki, zaradi česar so primer potencialno zvitih kriminalcev". Kot še dodaja Coobanova, so ribe še posebej občutljivi ljudje, ki jih vodijo čustva in si vse jemljejo k srcu. "To pa lahko privede do precej nevarnih situacij, če ima riba morilsko žilico," piše portal Best life.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija