ASTRO NAPOVED ZA LETOS: Ta astrološka znamenja bodo bolj nagnjena k varanju!

Astro

Letošnji horoskop razkriva, za katera astrološka znamenja obstaja večja verjetnost, da bodo v letu 2019 prevarala partnerja, in katera bodo ostala zvesta svoji boljši polovici. 

Neverjeten je podatek, da bo 15 odstotkov moških Rib letos prevaralo svoje dekle ali ženo. Simbol Rib, ki plavata vsaka v svojo smer, samo zgleda naivno: moški, rojeni v tem znamenju, so skrivnostni in pogosto dvolični. Zvestoba zanje predstavlja prevelik izziv, saj so polni poželenja.

Drugo mesto pripada nepredvidljivim Vodnarjem, med katerimi naj bi jih letos varalo 13 odstotkov. Nekateri pripadniki tega znamenja so znani po tem, da so zelo nečustveni do ljudi na splošno.

Poleg teh dveh znakov bodite pozorni tudi na Škorpijone, ki so polni seksualnega naboja. 12 odstotkov pripadnikov tega znamenja bo letos pripravljenih prevarati svojo partnerico, napovedujejo astrologi.

Kar se tiče žensk, bodo med nezvestimi definitivno Ovnice, Dvojčice in Device. Pri tem je treba poudariti, da smo šele v drugem mesecu leta in da se vse, kar se zdi neizogibno, lahko še spremeni, če le preusmerimo energijo v drugo smer.

In, ni vse tako črno! Med tistimi, ki bodo ostali zvesti svojim partnerjem, so: Lev, Tehtnica in Strelec. Z njimi lahko sproščeno uživate v ljubezni, ker so pripravljeni tudi veliko dati.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
žveplo |  12 .02. 2019 ob  12: 32
šajze... spet ne bo nič