ANTE GUBERAC ZNOVA NA ČELU FC KOPRA: Kakšne cilje si je zastavil

Koper

Mesto predsednika nekdanjega nogometnega prvoligaša iz Kopra, ki trenutno nastopa v po kakovosti tretjerazredni domači ligi, je znova prevzel Ante Guberac, ki je bil v koprskem nogometu alfa in omega s krajšimi prekinitvami vse od leta 1997. Prvi mož Grafista je bil nazadnje na čelu kanarčkov leta 2015.

V Šmarjah so v petek na redni letni skupščini koprskega nogometnega kluba po treh letih znova na predsedniško mesto imenovali Anteja Guberca. Člani upravnega odbora FC Koper pa so postali Goran Malenič, Dejan Škerlič, Franci Matoz in dosedanji predsednik Valter Valenčič, ki je na skupščini podal odstopno izjavo in se zahvalil vsem prisotnim za podporo v času njegovega predsedovanja.

Novi predsednik Ante Guberac je bil izvoljen soglasno. Zahvalil se je za izkazano zaupanje in izrazil željo, da se klub čim hitreje vrne kamor spada.

Za vrnitev v klub se je Guberac odločil zaradi nerazčiščenega stanja z glavnim pokroviteljem Luko Koper, je povedal za Radio Koper. Zaradi tega se je odločil priskočiti na pomoč: "Prihajam kot pokrovitelj, zato se mi zdi prav, da imam tudi odločilno vlogo v klubu. Hitro smo se dogovorili, tako da ne vidim nobenih težav za naprej." 

Za cilj v letu 2019 si je zadal, da bodo člani napredovali v drugo ligo, mladinci in kadeti pa v prvo, "junija 2020 pa moramo biti član prvoligaške druščine," je še za radio dejal Guberac in pojasnil, da klub redno izplačuje vse obveznosti, finančno je stabilen, ob tem pa je prepričan, da bo z njegovim prihodom še bolj stabilen.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Jacksson |  24 .12. 2018 ob  09: 08
Koliko moraš imeti v glavi, da klub, ki ga nadzirajo Popović, Guberac, Matoz, imenuješ komunistični? Daj, cepec, pojdi na Škofije do Hojmakove pa se igraj z njo in z njenimi pesi.
vseved |  23 .12. 2018 ob  22: 56
PORKAMALORA, KJE SI NAŠEL NOVA 24 ? TAM JE LEGLO NAJBOLJ POKVARJENIH KOMUNISTOV.
porkamalora |  23 .12. 2018 ob  15: 30
-10
FC Koper je simbol balkanskega komunizma in nazadnjaštva. Upam, da kdo, ki je imel opravka z evropskim nogometom oz. igral v tujini, napiše kakšen članek na to temo. Najbrž ga bo moral objaviti na kakšni Novi 24, kamor ne segajo lovke kradljivih in goljufivih, predvsem lažnjivih udbo prostate-in-defect starin.
Jacksson |  23 .12. 2018 ob  09: 07
33
Matoz? Bomo izgubili tekmo in potem šli na sodišče, ker je imel sodnik usrane gate?
vseved |  22 .12. 2018 ob  21: 52
34
Je to pranje sumljivega denarja?