ANOREKSIČNA VPLIVNICA ŠE DODATNO SHUJŠALA: Oboževalci so zaskrbljeni in pozivajo h ukrepanju (FOTO, VIDEO)

Svet

Eugenia Cooney je postala znana kot anoreksična vplivnica na družbenih omrežjih. Njeni oboževalci so danes zaskrbljeni zaradi njenega zdravja, saj pri 175 centimetrih višine tehta manj kot 30 kilogramov. 29-letnica je postala znana leta 2010 s posnetki ličenja na YouTubu in kasneje s promocijo svoje suhljate postave.

Eugenia je zagotovo ena izmed najbolj prepoznavnih anoreksičnih vplivnic. Njen način življenja resno ogroža njeno zdravje, kar skrbi mnoge njene oboževalce. V zadnjem času pa je še dodatno shujšala. Komentarji pod njenimi svežimi video posnetki govorijo sami zase - oboževalci so izrazili skrb in pozvali k skrbi za njeno zdravje.

Mnogi so prepričani, da bi bilo treba objave te Američanke, ki domnevno tehta okoli 26 kg, ukiniti. Pred leti je celo obstajala peticija za začasno blokiranje njenega kanala na YouTubu, saj so ljudje trdili, da njen videz škoduje mladim.

Psihologinja Erin Hillard, strokovnjakinja za motnje hranjenja na ameriški univerzi Notre Dame, meni, da so skrbi upravičene, saj lahko medijske objave vplivajo na prehranjevalne navade in samopodobo mladih, poroča Yahoo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kaj te briga  |  25 .09. 2023 ob  14: 29
To je samo za zakopati!
Prognostik |  25 .09. 2023 ob  09: 45
Ta bo umrla zaradi lepote.
vseved |  25 .09. 2023 ob  09: 37
VPLIVNICA ? Koga sploh zanima ta spaka?
vid |  24 .09. 2023 ob  16: 15
11
Naravna selekcija. Kdor ne ve da je to smrtno nevarno bo pac pustil perje. Naj ji raje najblizji pomagajo, ker za vecino je to samo vest ki jo preberejo in pozabijo.