ANKARANČAN NAMERNO ČELNO TRČIL: Prestrašil voznika in povzročil še za 30.000 evrov škode

Kronika

V petek Sežančan ni imel preveč dobre izkušnje z Ankarančanom. Ta se je s kovinsko palico znesel nad njegovim avtomobilom in mu povzročil za 30.000 evrov škode.

V petek nekaj pred 11. uro je 54-letni Sežančan policistom prijavil, da mu je nekdo poškodoval osebni avto. Sežanski policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prijavitelj peljal po Partizanski cesti in v križišču zavil levo proti kamionskem terminalu. Opazil je, da se mu z nasprotne smeri približuje osebni avto, ki ga je vozil 47-letni Ankarančan, zato je pričel ustavljati, Ankarančan pa je z vozilom zavil na nasprotni vozni pas in se namerno zaletel čelno v njegovo vozilo, so zapisali na Policijski upravi (PU) Koper.

Po trčenju je 47-letnik izstopil iz vozila, vzel kovinsko palico (pajser) in se napotil proti vozilu prijavitelja, ki je pobegnil. Ankarančan se je nato znesel s palico nad vozilom in povzročil za 30.000 evrov škode.

Ankarančan se je odpeljal proti domu, kjer so ga izsledili. Policisti zoper njega obravnavajo kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem prometu, poškodovanje tuje stvari in grožnje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  11 .04. 2022 ob  13: 54
PRIMORSKA VAS BO ODPOVEZALA TAKO, DA BOSTE LAHKO SREČNI V VAŠI ŠKIFO POVEZAVI !