ALI OPAZITE SMRTONOSNO KAČO? V manj kot 30 sekundah (FOTO)

Trendi

Fotografija smrtonosne kače je postala popularna na družbenih medijih, saj ljudje težko opazijo strupeno bitje, ki se plazi v travi. Če vam uspe v manj kot 30 sekundah, imate oster vid in dobro koncentracijo.

Find the rattlesnake.
byu/bluehangover inFindTheSniper

Uganke izzivajo vse, od vaših kognitivnih sposobnosti do vaših veščin reševanja problemov. In v tem posebnem izzivu posamezniki preizkušajo svoj vid.

Uporabnikom Reddita je bila dana naloga, da v 30 sekundah najdejo kačo. Koliko časa vam bo vzelo, da jo opazite? Nastavite časovnik in se lotite dela!

Resnici na ljubo, mnogim je spodletelo, saj se je kača brezhibno zlila z okoljem, kar jih je prisililo, da so v komentarjih priznali poraz. Ena oseba je duhovito dejala: "Ja, moja zadnja plat ne bi preživela v divjini." Drugi komentator je napisal: "Povečal sem sliko in jo premikal sem in tja. Poskušal sem najti kačo in postajal vse bolj nervozen, zato sem obupal. Hehe."

Težko zaznavna kača na sliki je ameriška strupenjača z  'ropotuljico' v repu, ki je sestavljena iz ohlapnih roževinastih členov. Če se počuti ogroženo, z njimi glasno rožlja. V tej uganki jo je neverjetno težko opaziti brez izjemno ostrega vida.

Slika prikazuje travo v različnih odtenkih zelene, prepleteno s prstjo. Obstajajo tudi mesta, kjer je trava odmrla, ki očitno kličejo po storitvah vrtnarja.

Lahko je spregledati kačo, če sliki ne posvetite popolne pozornosti. Tu je namig: barva kačjih lusk bi se lahko zamenjala za travo.

Če potrebujete še en namig, si natančneje oglejte levo stran slike. Klopotača se skoraj popolnoma zlije s plastjo odmrle trave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija