ALI GRE LOGGIA V NAJEM LORELI DOBRINJA? Največ ponudila družba Boncafe iz Šmarij

Koper

V prostorih Mestne občine Koper (MOK) je danes potekalo javno odpiranje ponudb za najem kavarne Loggia na naslovu Titov trg 1. Kot so sporočili iz občine, so pravočasno prejeli tri ponudbe treh prijaviteljev, najvišjo ceno pa je ponudila družba Boncafe iz Šmarij, ki je za mesečni najem pripravljena odšteti 3.290 evrov.

Poleg družbe Boncafe sta ponudbo pravočasno oddali družbi Tim International, trgovina in storitve, d. o. o. ter Bellaria, d. o. o. 

Kot sporoča MOk, želi družba Boncafe d. o. o. iz Šmarij, ki je ponudila najvišjo ponudbo, v prostoru urediti sodobno kavarno s pridihom tradicije, ki bi postala kraj družabnega in kulturnega dogajanja, točka poslovnega srečevanja in dogodkov ter prezentacijska platforma za destinacijo Koper. V ponudbo naj bi uvrstili butik in laboratorij kave, butik vin, kjer bi svojo mesto našli predvsem lokalni proizvajalci, pa tudi pestro izbiro piv, koktajlov, svežih sokov ter hladne in tople prigrizke, zajtrke in brunche.

Matej Oset in Lorela Dobrinja

Ustanoviteljica družbe Boncafe je Lorela Dobrinja

Lastnica podjetja Boncafe d. o. o. je Lorela Dobrinja. Njeno ime je znano predvsem v povezavi s Kobilarno Lipica, saj je najprej vodila tedaj še javni zavod Kobilarna Lipica, nato pa prevzela tudi funkcijo v. d. direktorice holdinga Kobilarne.

Kot smo že poročali, je v septembru 2019 podala odstopno izjavo v Kobilarni, natančneje zgolj mesec dni po sklenitvi nove pogodbe. Razlog za njen tedanji odstop naj bi bil trener Benjamin Aillaud. 

Prvi mož holdinga Matej Oset frnacoskemu trenerju namreč ni želel dati soglasja za podaljšanje pogodbe. Novo zaposlitveno pogodbo je namreč Dobrinja pogojevala ravno z nadaljevanjem sodelovanja z Aillaudom in ker pogodbe njemu niso podaljšali, je odstopila.

Kot so še sporočili iz občine, so pred oddajo v najem obnovili sistem ogrevanja in prezračevanja prostora, električno napeljavo in kanalizacijo. Oprema prostora pa je v domeni najemnika.

V prihajajočih dneh bo ponudbe pregledala Komisija za vodenje postopkov razpolaganja in upravljanja s stvarnim premoženjem občine, pripravili pa bodo tudi poročilo. Nov najemnik prostora bo izbran s sklepom župana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Leo  |  11 .03. 2021 ob  17: 41
Zafurala Lifeclass,zafurala Lipico,zdaj bo še Loggio.
solinar |  26 .02. 2021 ob  19: 56
Pozdravljam. Če se še poleg vsega pojavi domače ime, sem takoj boljše volje.
Bella |  26 .02. 2021 ob  18: 17
17
Zadetek v polno. Ena najbolj sposobnih vodij Kobilarne, zna delat biznis, zna vzpostaviti odnose z zaposlenimi in gosti, prijetna oseba. To zagotovi lahko vsak, ki je delal z gospo. Ni dvoma, bo šibal biznis sto na uro!