AKCIJA V VRTNARIJI MARJETICA KOPER: 15 odstotni popust na sadike sadnega drevja iz lastne vzgoje

Koper

Ne zamudite posebne ponudbe Vrtnarije Marjetica Koper, kjer vam v mesecu januarju nudijo poseben 15 odstotni gotovinski popust na sadike sadnega drevja v loncih. Sadike, vzgojene v lokalnem okolju, so prilagojene na rast v naši klimi, zato lepše rastejo in boljše uspevajo, dodajajo.

V Vrtnariji Marjetica Koper so za vas pripravili pestro izbiro sadik sadnega drevja v loncih ali iz zasipa. Nudijo vam več kot 10 sort sadik češenj, 4 sorte sadik sliv, 5 sort sadik jabolk, 3 sorte sadik fig, 4 sorte sadik kakijev, 3 sorte sadik žižul in 5 sort sadik hrušk po zelo ugodnih cenah, ki se gibljejo od 14,80 evra za sadiko. Izbirate lahko tudi med sadikami mandljev, kivija, kostanja, orehov, lešnika in citrusov: mandarine iz Neretve, limone in pomaranče.

Pri nakupu sadike pa ne pozabite na primerno zemljo za sajenje sadnega drevja, ki spodbuja rast in razvoj rastline, v njej pa se korenine dobro razvijejo. V Vrtnariji Marjetica Koper vam zato ponujajo gnojila in substrate priznanih znamk vrhunske kakovosti.

Ob večjem nakupu je možna tudi brezplačna dostava sadnega drevja na dom. Nudijo pa tudi prevoze manjših količin po ceniku.

Nasvet vrtnarja:

Pri načrtovanju zasaditve sadnega drevja ali sadovnjaka moramo upoštevati nekaj osnovnih pravil. Najpomembnejši dejavniki so: tipi tal, vrsta oziroma sorta drevja, lega in klima. Večina sadnih rastlin potrebuje sončno lego. Glede na te dejavnike tudi prilagajamo sadne vrste za zasaditev. V Vrtnariji Marjetica Koper svetujejo predvsem nakup sadik sadnega drevja v loncih, saj so te sadike starejše in lahko obrodijo plodove že v prvem letu zasaditve.

Čas sajenja: jesen ali pomlad? Priporočljiv čas sajenja sadnega drevja je jesen, zima in zgodnja pomlad. Sadimo lahko vseskozi, tudi sredi zime, da zemlja le ni pregloboko zmrznjena.

Obiščite Vrtnarijo Marjetica Koper, kjer vam bodo izkušeni vrtnarji in vrtnarke svetovali o pravilni negi in vzgoji rastlin ter načinu rasti in kvaliteti zemlje.

Pohitite, akcija traja do konca meseca januarja 2019.

Vrtnarija Marjetica Koper se nahaja nad koprskim pokopališčem, na naslovu Škocjanska pot 2. Vrtnarija je odprta od 7.30 do 17.00, ob sobotah pa od 7.30 do 13.00. Vabljeni!

Deli novico: