AKCIJA PRI DIVAČI: Voznik pobegnil peš, končal v izolski bolnišnici

Kronika

Ilegalne migracije Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 27 ilegalnih prehodov državne meje, med drugim so ustavljali vozilo, iz katerega so osebe zbežale, voznik pa se je pri begu poškodoval.

Fotografija je simbolična.

petek so policisti pri Jelšanah obravnavalo dva državljana Turčije, pri Ilirski Bistrici tri državljane Afganistana in dva državljana Turčije, pri Sočergi dva državljana Bangladeša, v soboto na Rakitovcu tri državljane Pakistana in dva državljana Indije, pri Sočergi enega državljana Pakistana, v nedeljo pa v Sirčih tri državljane Indije in devet državljanov Nepala.

V zadnjem primeru so policisti med Novokračinami in Sušakom v nedeljo popoldan ustavljali vozilo srbske registracije. Voznik ni upošteval znakov policije in ni ustavil. Pri begu je tudi prevozil rdečo luč. Policisti so mu sledili in ga poskušali ustaviti proti Ribnici in Divači. Pred Divačo se je vozilo ustavilo, osebe pa so se razbežale.

Med begom je voznik, 27-letni državljan Srbije, padel ter zdrsnil po nabrežini in se poškodoval. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Izola in tam ostal na zdravljenju. Policisti so zatem prijeli še devet državljanov Nepala. Postopki še potekajo, so sporočili s PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  10 .01. 2022 ob  14: 29
-2
ej opasno zakrite face
pizda...ija pa to se ustrašiš ko pogledaš fotko
uat d hek
pa pusti face kaj češ reveži, sej jih nihče ne bo prepoznal, ajde tudi to je gluparija da jim delate take face brezveze do fulla