70-LETNICA NA NASPROTNI PAS IN V TOVORNJAK: Nekaj ur kasneje 46-letnica zapeljala čez ograjo in pristala na boku

Kronika

Na Ilirskobistriškem sta se v četrtek zgodili dve prometni nesreči, v katerih sta bili poškodovani dve voznici osebnih avtomobilov. Prva nesreča se je zgodila v popoldanskih, druga pa v večernih urah.

Fotografija je simbolična.

Ob 16.40 je bila prometna nesreča pri Ilirski Bistrici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 70-letna voznica iz Ilirske Bistrice vozila osebni avto po regionalni cesti od Dobropolja proti Ilirski Bistrici. V desnem ovinku je zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v tovorno vozilo, katerega je pravilno po svojem smernem vozišču vozil 49-letni domačin. Voznica se je v nesreči poškodovala, odpeljali so jo v UKC Ljubljana, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Ob 22.35 so koprski policisti dobili obvestilo, da je v Podgradu, v križišču za Ilirsko Bistrico, osebni avto zapeljal čez ograjo in se prevrnil na bok. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 46-letnica vozila osebni avto od Hrušice proti Starodu in v križišču (med Podgradom in Ilirsko Bistrico) zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljala desno izven vozišča na varnostno ograjo, trčila v prometni znak, ki označuje konec naselja Podgrad, in se je prevrnila v obcestni jarek, kjer je vozilo obstalo na levem boku. V nesreči se je lažje poškodovala, izdana ji je bila globa. Odpeljana je bila v izolsko bolnišnico.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija