61-LETNIK RAZKAZOVAL INTIMNE DELE TELESA: Slekel se je na plaži pod Belvederjem

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so včeraj, ob 16. uri prejeli prijavo, da so na plaži pod Belvederjem zadržali moškega, ki je kazal intimne dele telesa. Policisti so izdali plačilni nalog 61-letnemu domačinu, ki se je slekel na plaži.

Policisti PU Koper so v zadnjem vikendu intervenirali v 116 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 305 klicev. Obravnavali so 31 prometnih nesreč z materialno škodo, 4 z lažjimi poškodbami in 1 s smrtnim izidom, zasegli so 1 vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali 9 tatvin, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo 18 intervencij.

Tatvini koles in poškodovanje tuje stvari

V petek, 14. junija, je na Debelem rtiču neznani storilec paru ukradel dve električni kolesi znamke Mirida in Focus. Lastnika sta oškodovana za 2.000 evrov.

V nedeljo, 16. junija, je v Izoli neznani storilec z nosilca na parkiranem avtomobilu ukradel dve kolesi, in sicer moško kolo oranžne barve, znamke Cube, vredno 800 evrov, in gorsko kolo Lapierre, kovinske temno rjave barve, vredno 900 evrov.

V Šmarjah pri Kopru je neznani storilec na parkiranem vozilu predrl pnevmatike, poškodoval lak in razbil steklo. Škode je za 2.000 evrov.

Kršitvi javnega reda in miru

V petek, 14. junija, so bili policisti ob 22. uri obveščeni, da je v Izoli kršil javni red in mir mladoletni domačin. Ko so prišli na kraj, je pobegnil, vendar so ga dohiteli in obvladali. Pregledal ga je zdravnik, sledi mu obdolžilni predlog in obvestilo na CSD.

Minulo noč, ob 0.30 uri, je v Izoli neznanec tolkel po ograji prijaviteljeve hiše. 42-letni kršitelj je bil pod vplivom alkohola in s kršitvami, kljub opozorilom, ni prenehal. Odrejeno mu je bilo pridržanje in izdan plačilni nalog. Ker so pri njemu našli manjšo količino prepovedane droge, sledi še hitri postopek.

Prevažal nezakonite migrante, vožnja pod vplivom drog in prekoračitev hitrosti

V soboto, 15. junija, ob 4.00 so policisti na Sočergi ustavili voznika kombiniranega vozila Opel vivaro, 65-letnega državljana Ukrajine. Prevažal je šest državljanov Turčije, ki so vstopili v Slovenijo nezakonito. Državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito, državljan Ukrajine pa je bil s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor.

Ob 20.55 so policisti v Kopru ustavili 42-letnega voznika osebnega avtomobila, pri kateremu je bil hitri test za droge pozitiven na opiate. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

V nedeljo, 16. junija, ob 22.15 je radar pri Senožečah izmeril hitrost vožnje 200 km/h. 50-letnemu vozniku, državljanu Italije, so izrekli globo.

Poostrene aktivnosti - Maraton nadzora psihofizičnega stanja voznikov

Med 17. in 30. junijem 2024 bo potekal poostren nadzor nad psihofizičnim stanjem voznikov. Policisti bodo izvajati aktivnosti za preprečevanje vožnje pod vplivom alkohola, prepovedanih drog in drugih psihoaktivnih snovi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija