400 EVROV ZA BRIZG MIMO ROKE: Na takšen način je medicinska sestra (ne)cepila paciente (VIDEO)

Svet

Nadzorne kamere v centru za cepljenje v Palermu so pri lažnem izvajanju cepljenja ujele nepošteno medicinsko sestro. Ta je, namesto da bi osebo cepila s cepivom proti covidu-19, odmerek brizgnila na vato, nato pa se le pretvarjala, da cepivo injicira v roko pacienta.

Policisti iz Palerma so nepošteno medicinsko sestro po imenu Anna Maria Lo Brano včeraj aretirali skupaj z enim izmed voditeljev gibanja No Vax Filippom Acceptom in njegovim prijateljem Giuseppejem Tomasinom, ki sta si zamislila ta 'projekt'. Vsi trije so končali v priporu.

Medicinska sestra naj bi lažno cepila oba aretirana osumljenca ter dva sorodnika enega izmed njiju, poleg tega pa še vsaj osem drugih oseb, med katerimi tudi medicinsko sestro in policista.

False vaccinazioni all'hub di Palermo: tre arresti

Indagine della Digos di Palermo su falsi vaccini all'hub della Fiera: tre arresti, tra cui il leader No vaccinati Filippo Accetta e un'infermiera #falsivaccini #palermo #fieradelmediterraneo #filippoaccetta #arresti #palermolive #dasemprelive Nel primo commento il link all'articolo ????????????????

Objavil/a Palermo Live dne Ponedeljek, 20. december 2021

Preiskava tožilstva je tako razkrila ducat lažnivih cepljenj, obstaja pa sum, da jih je bilo še več. Za vsako lažno cepljenje je medicinska sestra prejela 400 evrov, pišejo italijanski mediji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Obala1 |  22 .12. 2021 ob  14: 57
Za gesto vse pohvale …za tistih 400 EUR ne
manemebasat |  22 .12. 2021 ob  12: 09
16
''nepostena medicinska sestra''? Ce cepi je pa KRIMINALKA in soudelezenka pri genocidu.