38-LETNIK Z VSO SILO PRILETEL V ZADNJI DEL TOVORNJAKA: Poškodovanega so morali rezati iz pločevine (FOTO)

Kronika

V četrtek popoldne se je na hitri cesti Ajdovščina–Vipava zgodila hujša prometna nesreča. Trčili sta osebno in tovorno vozilo. V nesreči, ki se je zgodila okoli 15.30, se je lažje poškodoval 38-letni voznik avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Do nesreče je prišlo na odseku hitre ceste H4 med Ajdovščino in Vipavo v vipavski občini. Novogoriški policisti so na kraju ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil 38-letni voznik osebnega avtomobila, ki se je zaletel v zadnji del tovornega vozila, ki ga je vozil 42-letni voznik, državljan Hrvaške.

Poleg policistov so na kraju posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina in PGD Postojna, ki so zavarovali kraj nezgode in s tehničnim posegom iz avtomobila rešili poškodovanega 38-letnega voznika ter nudili pomoč reševalcem.

Po nudeni zdravniški oskrbi na kraju so reševalci NMP ZD Ajdovščina poškodovanca z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Prometni policisti bodo 38-letnemu povzročitelju prometne nesreče zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izdali plačilni nalog, so še sporočili s PU Nova Gorica.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija