36.000 MOŠKIH V TELEGRAM SKUPINI: Izmenjujejo si intimne fotografije, videoposnetke spolnih odnosov in celo naslove bivših deklet

Svet

V luči mednarodnega dneva žena je javnost prišla vest, da na aplikaciji za dopisovanje Telegram obstaja skupina, v katero je vključenih 36.000 moških iz držav nekdanje Jugoslavije, ki si med seboj delijo intimne fotografije, videoposnetke in naslove žensk iz že omenjenih držav. Očitno je, da gre za pornografijo iz maščevanja.

Skupina deluje tako, da njeni člani napišejo, od kod prihajajo, potem pa počakajo, da jim nekdo izmed preostalih članov pošlje fotografije, kontakte in naslove deklet iz njegovega kraja.

Skupino je razkrila Instagram stran "Kritični", kjer se je oglasila zaskrbljena ženska, potem ko je posumila, da gre za skupino znotraj katere se delijo tudi fotografije in videoposnetki mladoletnic ter da se razkriva njihova identiteta in naslovi njihovih prebivališč, kar jih spravlja v veliko nevarnost.

V tem času je bila skupina izbrisana.

So se pa v tem času pojavila na Twitterju dopisovanja moških znotraj skupine.  Ženska, ki jih je razkrila, je bila deležna groženj.

Zatem je razkrila še eno skupino s podobno vsebino, v kateri so si moški izmenjevali samo podatke in slikovni material o dekletih iz Niša v Srbiji. Skupina ima 25.000 članov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija