36-LETNIK V IZOLI ZBIL 21-LETNICO: Nepravilno prečkala cesto, v trčenju se je poškodovala

Kronika

V soboto je v Izoli 21-letna peška nepravilno prečkala vozišče in stopila neposredno pred osebni avtomobil, ki ga je vozil 36-letni voznik. Peška se je lažje telesno poškodovala, izdali so ji plačilni nalog, so sporočili s Polcijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

V nedeljo ob 17.30 je 53-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Ribnice proti Ilirski Bistrici in zapeljal na nasprotni vozni pas, nakar je trčil v betoski zid. Nihče ni bil telesno poškodovan, rezultat preizkusa alkoholiziranosti pa je bil 1,12 mg/l. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje.

V ponedeljek ob 12. uri je 49-letni voznik motornega kolesa vozil iz smeri razdrtega proti Senožečam in zaradi neprilagojene hitrosti padel. Pri tem se je hudo telesno poškodoval in je bil odpeljan v bolnišnico.

Vlamljali in kradli tobak

V ponedeljek nekaj pred 1. uro zjutraj je nekdo vlomil v bencinski servis na Škofijah. Ukradel je večjo količino tobačnih izdelkov.

Koprske policiste so v nedeljo zjutraj obvestili, da je nekdo ponoči vlomil v prodajalno v Štanjelu. Ukradel je večjo količino tobačnih izdelkov in 1400 evrov.

Pele so pesti

V jutranjih urah v nedeljo je na Belvederju prišlo do pretepa med 38-letnim domačinom in štirimi neznanimi moškimi. Med pretepom je domačinu iz žepa padla denarnica z denarjem, katero je nekdo pobral in si jo prilastil. Policisti zbirajo obvestila o dogodku.

Koprski policisti poostreno nadzirali motoriste

Na območju PU Koper so v ponedeljek med 13. in 20. uro izvajali poostren nadzor nad vozniki motornih koles. Ustavljenih in kontroliranih je bilo 70 voznikov, 45 jih je bilo preizkušenih z alkotestom. Od tega je bil rezultat pri enem pozitiven (0,30 mg/l) vozniku je bil izdana globa v višini 600 evrov in izrečenih 8 kazenskih točk. Zaradi drugih kršitev je bilo izdanih 11 plačilnih nalogov, enemu vozniku pa je bilo motorno kolo zaseženo, saj ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  23 .04. 2019 ob  20: 40
-6
Samo na Balkanu te ustavi policija brez razloga z izgovorom "kontrola prometa" ?! w.t.f. Kje si to našel/a ? V padu 20km je 5 policijskih patrulj na moji poti. Kaj zdaj vseh pet me bodo dr.kali za prazno slamo ? V tujini prometnik te ustavi dokler ne narediš prekrška ali sumi, da si vinjen oz. omamljen...to pa se vidi na kilometer kdo vozi vinjen. Ampak pri nam v Zloweniji policisti nimajo kaj drugega za počet, kot čepet v grmih...in temu pravimo Policija ? z šnel kursom loool