3-LETNA DEKLICA NAJDENA ZAKLANA V STANOVANJU: Otrokov oče zatrjuje, da je 'prišlo do incidenta' (VIDEO)

Kronika

Kot poročajo nemški mediji, so truplo 3-letne deklice našli v stanovanju, v Berlinu, včeraj okoli 16.45. Kmalu zatem so odvzeli prostost 31-letnemu dekličinemu očetu.

Kot je policistom povedal oče, ki je po zločinu sam odšel na policijsko postajo, je prišlo v stanovanju do incidenta, prisotna pa naj bi bila tudi dekličina mama. Izkazalo se je, da matere ni bilo doma. Ko se je vrnila, pa se je od šoka onesvestila.

Po prvih informacijah je bila deklica zaklana, nekateri nemški mediji pa poročajo, da so bile na njenem vratu vidne vbodne rane. Morilskega orožja policisti še niso našli.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

31-letni Poljak je bil ob prihodu na policijsko postajo prav tako v šoku in ni bilo takoj jasno, kakšno zvezo ima z zločinom. Nato se je izkazalo, da gre za dekličinega očeta. Ni še znano, ali je bil pri grozljivem dejanju vmešan še kdo. Sosedje naj bi slišali vpitje, zato so poklicali gasilce in policijo, ti pa so na kraju našli umorjenega otroka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija