27-LETNICA JE SVOJE OTROKE ZADUŠILA: Za tragedijo naj bi bila kriva nesrečna ljubezen

Kronika

Peterico otrok, ki so jih v četrtek našli v stanovanju v nemškem mestu Solingen, je po prvih ugotovitvah obdukcije zadušila njihova mati, potem ko je propadla njena zakonska zveza, je danes sporočil tožilec Heribert Kaune-Gebhardt. Sodnik je za 27-letno mater izdal zaporni nalog zaradi petkratnega umora, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Policijo je v četrtek malo pred 14. uro poklicala babica žrtev, ki ji je hči sporočila, kaj je storila. Ko so policisti prišli v stanovanje v Solingenu na zahodu Nemčije, so bili otroci - enoletna, dvoletna ter triletna deklica ter šestletni in osemletni deček - že mrtvi. Policisti so jih našli mrtve v njihovih posteljicah, domnevno pa so bili umorjeni med sredo popoldne in četrtkom dopoldne.

Christiane K.

Šestega otroka, 11-letnega dečka, je mati odpeljala s seboj v 35 kilometrov oddaljeni Düsseldorf, kjer se je vrgla pod vlak. Poskus samomora je preživela, a je hudo poškodovana.

Policija in tožilstvo domnevata, da je ženska zločin storila zaradi čustvene preobremenjenosti. Že eno leto je živela ločeno od svojega zadnjega soproga, ki je oče štirih od njenih šestih otrok, poroča dpa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Danjel |  04 .09. 2020 ob  18: 54
-1
Moj najboljši prijatelj iz Dunaja, T. , je podobno stvar doživel. Samo k mati ni njega ubila, je ubila sebe (uspešna advokatinja na Dunaju) , ker jo je mož zapustil po rojstvu otroka. Pustila mu je 2.000.000€ premoženja, a denar je pri njemu, mame pa ni. Bil je otrok ko se je ubila, živel je pri stricu do 18ga, ko je dobil nadzor nad premoženjem in še stanovanje v centru Dunaja, imel je mini yachto v Izoli Marina...
Danjel |  04 .09. 2020 ob  18: 52
-1
Nemci so znani kot izredno čustveni ljudje.. Tragedija, naj počivajo v miru.
Danjel |  04 .09. 2020 ob  18: 45
Ljubezen boli, dosti... Tragično da so otroci takole grdo umrli. Raje se umaknite od zvez, kot jih nadaljevat....