25-LETNIK IZGUBIL NADZOR NAD VOZILOM: V nesreči pri nakupovalnem središču hudo poškodovana 24-letnica

Kronika

Nekaj minut čez polnoč so bili novogoriški policisti obveščeni, da je v krožišču pri trgovskem centru Qlandia v Novi Gorici prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami, je sporočil Dean Božnik s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Fotografija je simbolična.

Policisti so ugotovili, da je 25-letni voznik iz Nove Gorice vozil osebni avtomobil iz smeri Rožne Doline proti Novi Gorici. Ko je pripeljal v krožišče na Grčni, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez oba prometna pasova ter trčil v robnik ob levem robu vozišča. Nato je trčil še v robnik ob desnem robu vozišča, zatem pa še v travnato brežino v krožišču, kjer je vozilo obstalo.

V prometni nesreči je utrpela hude telesne poškodbe 24-letna sopotnica, ki so jo odpeljali na zdravljnje v Splošno bolnišnico Šempeter. Voznik in 26-letni sopotnik v nesreči nista bila poškodovana.

Policisti so v postopku ugotovili, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola. Zoper voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu, so še sporočili s PU Nova Gorica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija