19-LETNIK V KOPRU NA DOMU "POISKAL" DVAKRAT STAREJŠEGA MOŠKEGA: Sledilo je to

Kronika

Včeraj je v Kopru 19-letnik grozil 38-letniku. Prišel je k njemu na dom, nanj kričal, zatem sta tudi fizično obračunala, so sporočili s koprske policije. 38-letniku sledi globa zaradi kršitev javnega reda, 19-letniku pa kazenska ovadba.

Fotografije so simbolične. 

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 141 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

Popoldan so v Izoli ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,61 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Razdrtem je nekdo vlomil v osebni avto in ukradel gotovino.

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem ilegalnih migrantov: pri Krvavem potoku enega državljana Maroka, pri Kopru dva državljana Turčije in tri državljane Iraka. Ob 23.17 so policisti pri Ilirski Bistrici ustavili osebni avto, v katerem so bili štirje državljani Francije.

Eden od njih ni imel dokumentov za prestop meje in je ilegalno peš vstopil s Hrvaške v bližini mejnega prehoda Jelšane, na cesti Lisac-Sušak, kasneje pa so ga ostali pobrali v vozilo. Izrečena mu je bila globa za prekršek po Zakonu o tujcih za nedovoljen prestop meje, prav tako tudi vozniku za pomoč pri prevozu, so zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija