14-LETNEGA 'GASILCA' ZASAČILI OB DVEH ZJUTRAJ: Koprskim policistom se je predstavil z lažnim imenom

Kronika

Policisti so danes ob 1.55 dobili obvestilo, da mladoletnik spušča v zrak vsebino gasilnega aparata. Policistom se je predstavil z lažnim imenom, vendar so kasneje ugotovili identiteto 14-letnika. Škoda ni nastala, so pa policisti obvestili mamo, da bo zanj podan obdolžilni predlog in da bo o dogodku napisano poročilo na Center za socialno delo.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 55 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 135 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali šest tatvin in eno roparsko tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru so bile štiri intervencije.

Popoldan je voznik osebnega avtomobila, državljan Srbije, pri Vipavskem križu na avtocesti peljal 180 km/h, pri omejitvi 110 km/h. Vozniku je bila izrečena globa, ki jo je plačal na kraju.

Kraje in vlomi

V Izoli je nekdo državljanu Francije ukradel priklenjeno kolo Rocky Mountain Pipeline, oranžne barve, letnik 2018, vredno 2500 evrov.

Ob 16.20 smo bili obveščeni, da je moški v eni od koprskih trgovin ukradel artikle. Pri tem ga je zalotila varnostnica, ki ga je nameravala zadržati na kraju, vendar se je uprl in jo odrinil, zatem pa pobegnil. 33-letniku sledi kazenska ovadba za roparsko tatvino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija