13 PROSTIH DELOVNIH MEST: Medobčinska uprava Istre ter Občini Izola in Piran zaposlujejo!

Koper

Medobčinska uprava Istre, ki je pred enim mesecem odprla svoja vrata na Cankarjevi ulici 1, išče kadrovske okrepitve. Mestna občina Koper je včeraj objavila javna natečaja za zasedbo prostih delovnih mest, na katera se lahko zainteresirani kandidati prijavijo do vključno 11. oktobra. S sedmimi novimi močmi bo okrepila Medobčinsko redarstvo, z dvema pa Medobčinski inšpektorat.

S prvim javnim natečajem skupna medobčinska uprava išče sedem občinskih redarjev pripravnikov. Za opravljanje razpisanega dela morajo kandidati imeti srednjo tehniško, strokovno ali splošno izobrazbo, najmanj šest mesecev delovnih izkušenj, ob tem pa obvladati uradni jezik. Izbrani kandidat bo moral uspešno opraviti poskusno šestmesečno delo in preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas. Informacije o razpisu in pogoji so objavljeni na spletni povezavi.

Medobčinska uprava Istre bo z zaposlitvijo dveh inšpektorjev za gradbene zadeve okrepila tudi Medobčinski inšpektorat. Kandidati, ki se prijavljajo na prosto delovno mesto, morajo imeti visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko univerzitetno izobrazbo in najmanj štiri leta delovnih izkušenj. Tudi v tem postopku bodo preverjali, ali je kandidat opravil strokovni izpit za inšpektorja, v nasprotnem primeru ga bo moral opraviti najkasneje v šestih mesecih od dneva imenovanja za inšpektorja. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas. Pogoji za prijavo in vsebino natečaja so objavljeni na tej povezavi.

Rok za oddajo vlog je enoten za oba javna natečaja, in sicer ponedeljek, 11. oktober.

Zaposlujejo tudi v Izoli in Piranu

Tudi Občina Izola je pred dnevi objavila javna natečaja. Kot je navedeno na njihovi spletni strani, je razpisan javni natečaj za delovno mesto Višji svetovalec za pravne in kadrovske zadeve v Službi za pravne in kadrovske zadeve Občine Izola. Kandidati lahko pošljejo pisne prijave s prilogami v zaprti ovojnici z označbo "Javni natečaj za delovno mesto Višji svetovalec za pravne in kadrovske zadeve" na naslov izolske občine, Sončno nabrežje 8, 6310 Izola ali pa prek elektronske pošte posta.oizola@izola.si do vključno 4. oktobra. Prav tako je razpisano prosto delovno mesto Višji svetovalec za promet in komunalni razvoj v Uradu za komunalne dejavnosti Občine Izola. Rok za oddajo prijav je 4. oktober. 

Tudi Občina Piran je v začetku tega tedna objavila dva natečaja za zasedbo dveh prostih uradniških delovnih mest. V Piranu iščejo svetovalca za družbene dejavnosti v Uradu za družbene dejavnosti, za mesto se lahko kandidati prijavijo do 1. oktobra, in višjega svetovalca za urejanje prostora in urbanizem v Uradu za okolje in prostor, prijave sprejemajo do 4. oktobra.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija