GRD PRETEP DVEH DEKLET NA AVTOBUSU: Poškodovan šofer, ki ju je skušal dati narazen (VIDEO)

Kronika

Na družbenih omrežjih se je razširil videoposnetek pretepa, do katerega je prišlo na avtobusu v beograjskem naselju Čukarica. Posredovati je moral voznik avtobusa, ki je dekleti poskušal dati narazen, pri tem pa še sam dobil nekaj udarcev. Vzrok pretepa vas morda, glede na starost deklet, niti ne bo presenetil.

V petek sta si na avtobusu v Beogradu skočili v lase dekleti. Po poročanju srbskih medijev naj bi se najprej sprli, nato pa se pričeli pretepati. Šofer je ustavil avtobus in ju poskušal dati narazen, pri tem je še sam dobil nekaj tako hudih udarcev, da si je poškodoval roko. Na kraju je morala zato posredovati nujna medicinska pomoč.

Ena od deklet je drugi poskušala iz rok iztrgati telefon in pri tem vpila: "Zbriši telefonsko številko mojega fanta!"

Voznik avtobusa je poskušal dekleti dati narazen, eno je uspel ujeti, da bi jo odvlekel stran od druge in vpil: "Umakni se od nje!"

Kot je razvidno z videoposnetka, je bilo praktično nemogoče dekleti razdvojiti. V obračun so se vmešali tudi drugi potniki, ki so ju poskušali pomiriti. Nekateri so zahtevali, da se pokliče policija, saj črnolaska nikakor ni hotela prenehati z napadanjem.

43-letni voznik pa od šoka ni utegnil pritisniti varnostne tipke SOS.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija