ŽENSKE, TEH FRAZ MOŠKI NE RAZUMEJO: Ampak vi jih nenehno uporabljate

Trendi

Morda se vam zdi, kot da se partner večino časa pretvarja, da vas ne razume, a če uporabljate katero spodnjih fraz, vaz najverjetneje resnično ne razume.

"Morava se pogovoriti"

Pri moških se, ko zaslišijo ta stavek, v glavi sproži alarm, saj sklepajo, da so na vidiku težave. Če pa vprašate ženske, je pogovor s partnerjem samo način povezovanja z njim. Ženske ne potrebujejo posebne priložnosti za pogovor, a bi jih moralo zaskrbeti, če se partner ne želi pogovarjati z njimi.

"Sploh me ne poslušaš"

Morda moški navzven deluje nezainteresirano, vendar vas vsaj večino časa dejansko posluša. Testirajte ga in ga vprašajte o nečem, kar ste govorili. Odgovor bo najverjetneje izstrelil kot 'iz topa'. Ženske s svojimi kretnjami in odzivi pogosto sporočajo, da poslušajo, kaj jim nekdo govori. Prav zato se jim včasih zdi, kot da moški ne sodelujejo v pogovoru. 

"Narediva to skupaj"

Žal nam je, vendar moški najpogosteje niso timski igralci. Neradi delijo zmago, zato raje vse opravijo sami. Ženske so po naravi družabnejše in partnerjeva privolitev, da bi nekaj naredila skupaj, je zanje potrditev, da niso same.

"Pusti me v tišini" 

Moški redko govorijo o svojih težavah, zato jim ni čudno, če se partnerica odloči molčati. Ženske: če priznate ali ne, s tišino pogosto poskušate manipulirati s partnerjem. 

"Pogovorila se bova kasneje"

Moškim se zdi, kot da je stvar rešena in nimajo o čem razpravljati. Ženske pa se ne želijo pogovarjati kasneje - so kot multipraktiki, zato se bodo z veseljem pogovarjale medtem ko počnejo še nekaj drugega.

"V redu"

Ne, moški ne bodo razumeli vašega jeznega tona, ko ste izrekli " v redu". Zanje to pomeni enostavno to, kar pomeni - da je nekaj "v redu". Ženska izgovori 20.000 besed na dan, kar je bistveno več kot povprečen moški. Zato ima njen "v redu" verjetno kar nekaj skritih pomenov. In ne, moški, žal noben od teh pomenov ne pomeni, da je vse v redu.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukuruz |  03 .11. 2019 ob  23: 06
Ti samo ponovi nazaj kar ti je rekla in bo vse brez problemov :-)